Igre
19.11.2020 13:47

Deli z drugimi:

Share

Do nove igralne konzole Xbox morda ne boste prišli še nekaj mesecev

Povpraševanje po novih igralnih konzolah Xbox Series S in Xbox Series X je preseglo tudi najbolj optimistične napovedi.
Povpraševanje po novih igralnih konzolah Xbox Series S in Xbox Series X je preseglo tudi najbolj optimistične napovedi.

Nova igralna konzola Xbox podjetja Microsoft je pošla že nekaj ur po pričetku prodaje v predprodaji. Kupcem sta bili na voljo dve različici novosti, in sicer Xbox Series X in Xbox Series S, prvi kupci pa so novi konzoli prejeli 10. novembra. Za zmogljivejšo različico Xbox Series X je v evropskem prostoru treba odšteti 499 evrov, za šibkejši model Xbox Series S pa zgolj 299 evrov, kar je resnično poceni za odlično igralno konzolo.

Ker sta novi igralni konzoli Xbox Series S in Xbox Series X podjetja Microsoft med uporabniki zelo priljubljeni, ne preseneča, da gredo v prodajo kot za stavo. Še več, njihove zaloge so praktično pošle že skoraj povsod po svetu. Ker pa je povpraševanje po igralnih konzolah Xbox Series S in Xbox Series X še vedno visoko nad ponudbo, bo nanju žal treba počakati še daleč v leto 2021, če je nismo predhodno prednaročilo.

Pri podjetju Microsoft so prepričani, da bodo imeli težave z dobavljivostjo igralnih konzol Xbox Series S in Xbox Series X vsaj do aprila naslednjega leta. Šele po mesecu aprilu naj bi ponudba končno prerasla povpraševanje. To dejansko pomeni, da bodo igralni konzoli Xbox Series S in Xbox Series X podjetja Microsoft končno na voljo na zalogi in jih bomo lahko naročili na enak način, kot lahko danes naročimo Xbox One S in Xbox One X.


Prijavi napako v članku