Poslovne rešitve
03.10.2022 07:31
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Digitalna prihodnost s Perftech rešitvami

Številna rastoča podjetja zanemarjajo pomen vlaganja v poslovno tehnologijo, ki je sestavljena iz strojne in programske opreme.
Foto: Perftech
Foto: Perftech

Veliko podjetij vztraja pri svoji bodisi računovodski, dokumentni, kadrovski rešitvi ali zastareli oziroma podedovani programski opremi ERP, dokler ni nujna sprememba ali pa celo nastane nepopravljiva škoda. Kakovostna rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) je temelj vsakega podjetja. Popolnoma integriran sistem ERP omogoča nemoten pretok informacij med različnimi oddelki in funkcijami. Pomaga tudi pri racionalizaciji poslovnih procesov in izboljšanju splošnih funkcij.

Ponudnikov ERP sistemov je veliko in potrebna je selekcija. Pri ponudniku si oglejte, kaj vam ponujajo, kako moderna je njihova arhitektura in predvsem, ali je integracija enostavna in brezhibna.

Perftech – tehnologija, izpopolnjena do popolnosti

Podjetje Perftech, ki na trgu deluje že 33 let, je eno izmed vodilnih podjetij na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij. Ponuja programske rešitve za ERP – Largo, dokumentni sistem DocSay in rešitev za poslovno analitiko MIS. Strankam nudijo tudi gostovanje v lastnem podatkovnem centru in poslovanje v oblaku z rešitvami za vsakodnevno uporabo kot so e-pošta, gostovanje spletnih strani, varnostne kopije podatkov in še več. Želja podjetja je celostna obravnava naročnika in zato vsem strankam nudijo svetovanje, prodajo, konfiguracijo ter vzdrževanje s tem povezane opreme, od ožičenja in požarnih pregrad do strežnikov in virtualizacije.

Njihove rešitve so prisotne v več kot 400 malih, srednjih in velikih podjetjih različnih dejavnosti, pri katerih se Perftech na njihove zahteve lahko odzove z edinstvenimi proizvodnimi procesi, kar prinaša prepotrebno konkurenčno prednost. V delavnici Perftech se kalijo certificirani strokovnjaki na vseh ključnih infrastrukturnih segmentih.

Foto: Perftech

S podjetjem Perftech se podajte na digitalno pot

Digitalizacija procesov v podjetju pripomore k hitrejšemu pretoku informacij, boljši informiranosti, sledljivosti in hitrejšemu odzivu na odklone, boljši uporabniški izkušnji s kupci in dobavitelji. Z digitalizacijo podjetje doseže tudi prihranke na področju energije, porabe papirja in posledično pri emisijah CO2.

V podjetju Perftech svojim partnerjem ponujajo širok nabor digitalnih storitev, ki se preko nabave in proizvodnje raztezajo v prodajo in v spremljanje kakovosti poslovanja. Dokumentni sistem ni več samo zajem in potrjevanje faktur, pač pa sledljivost in kontrola od začetka nabavnega procesa z možnostjo dodatnih kontrol in mobilnega potrjevanja. Poslovna analitika poleg realizacija zajema tudi pogled naprej – časovni pregled naročil, trende, plane in grafično predstavitev omenjenih informacij.

Podjetje je v okviru aktualnih razpisov na področju digitalizacije sodelovalo v več projektih in uspešno usmerilo svoje stranke v digitalno prihodnost. Te izzive Perftech v celoti rešuje s široko ponudbo programske in strojne opreme ter s skupino izkušenih IT strokovnjakov.

Prav tako so stroškovno prilagodljivi, saj ponujajo tudi najem svojih rešitev in tako podjetjem omogočijo večjo dostopnost in nižje začetne stroške. Na ta način se lahko podjetja osredotočijo na rast in razvoj ter na svoje zaposlene, vse skrbi na področju IT pa prepustijo družbi Perftech.

Več informacij o Perftech rešitvah si lahko ogledate na spletni strani www.perftech.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
digitalizacija


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več