Igre
20.03.2007 11:39
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Devil May Cry 4 vendarle tudi na Xboxu 360 in PC-ju

Dolgo se je šušljalo in predvidevalo, zdaj pa je postalo uradno. Devil May Cry 4 ne bo izdan samo na PlayStationu 3, temveč tudi na Xboxu 360 in PC-ju (juhu!). Na osebnih računalnikih seveda pozneje (buuu!), na obeh konzolah pa istočasno.
Novica vsekakor ni presenetljiva, saj sta bila in sta še na 360-ici tako Dead Rising kot Lost Planet nadvse uspešna. Je pa to dokaj velik udarec za Sony, saj so prvi trije deli izšli samo na PlayStationu (no, tretji del je sicer kasneje izšel tudi za računalnike) in na nobeni drugi konzoli. Da ne omenjamo nekoliko neprimernega časa, ki ga je Capcom izbral za to izjavo – tik pred izidom PlayStationa 3 v Evropi.

Razvijalci pravijo, da bosta obe konzolni različici kolikor se le da izkoristili prednosti svoje platforme. Dvomimo. O zgodbi tako ali tako nima smisla preveč razpredati, v ospredju bosta tokrat Nero in Dante. Pričakujemo seveda spet obilo odbite akcije, izboljšano grafiko, še naprednejše kombinacije, nore šefe in vse, kar pač pripada nadaljevanjem. Revolucije tako nima smisla pričakovati, niti si je verjetno ne želimo. Datum izida še ni znan.


Prijavi napako v članku