Strojna oprema
17.02.2006 07:20

Deli z drugimi:

Share

Dell zagotavlja napredno povezljivost strežniških rezin

Podjetje Dell je obogatilo svojo ponudbo strežniških rezin s stikalom Cisco Catalyst Blade Switch 3030 v ohišju strežnika Dell PowerEdge Blade Server. Cisco Catalyst Blade Switch 3030 je zmogljiv izdelek, s katerim se bodo Dellovim strankam obrestovala njihova vlaganja v Ciscove izdelke in s katerim bodo lažje uvajali napredne storitve, kot sta varnost in prilagodljivost, ter upravljali podatkovne centre.

Omenjena kombinacija izdelkov omogoča večjo izbiro pri izvedbah povezljivosti Ethernet za strežniške rezine Dell PowerEdge. Prednost za stranke bodo tudi napredne funkcije, namenjene poenostavitvi upravljanja podatkovnih centrov in znižanju skupnih stroškov lastništva. Kombinirana Dellova in Ciscova rešitev, v kateri so zunanja stikala vključena v okolje rezin, se ponaša z 90 odstotkov manj kablov. Rešitev je prostorsko zelo varčna in optimizira prostor v omarici.

Z uvedbo izdelka Cisco Catalyst Blade Switch 3030 v okolje strežniških rezin Dell PowerEdge Ciscove stranke zaščitijo svoja vlaganja v platforme omrežnega upravljanja, kakršna je na primer CiscoWorks. S temi rešitvami lahko stikala Cisco Catalyst konfigurirate in upravljate tako, da kar najbolj izkoriščate številne funkcije varnosti, prilagodljivosti in upravljanja (med drugim upravljanja naprav, omrežja VLAN, prometa in pravilnikov).

Podjetje Dell je še objavilo, da so postali član programa Cisco Solution Technology Integrator (STI) za podjetja. Tako lahko Dell poleg stikala Cisco Catalyst Blade Switch 3030 za strežniške rezine Dell PowerEdgea1855 prodaja tudi Ciscova shranjevalna stikala in sisteme strežniških stikal Infiniband.


Prijavi napako v članku