Poslovne rešitve
25.02.2022 07:08

Deli z drugimi:

Share

Dan inovacij: Regionalna predstavitev montažnih rešitev za modularne podatkovne centre Schneider Electric

Schneider Electric, vodilni na področju digitalne transformacije upravljanja z energijo in avtomatizacije, je na letošnjem prvem dnevu inovacij Schneider Electrica v Zagrebu zbral IT partnerje iz regije in projektante, da bi predstavil vrsto montažnih rešitev za vse bolj priljubljene modularne podatkovne centre. To je bila priložnost za spoznavanje in učenje o vnaprej zasnovanih IT modulih podatkovnih centrov, ki premagujejo omejitve standardne konstrukcije.

Upravljavci podatkovnih centrov se soočajo z resnim izzivom: kje vzpostaviti dodatno infrastrukturo, potrebno za širjenje novih tehnologij, kot so hibridni oblaki, internet stvari in 5G. Kot izčrpen odgovor na to vprašanje je Schneider Electric ponudil EcoStruxure modularne podatkovne centre All-In-One. »Ponosna sem, da imam priložnost predstaviti alternativo tradicionalni gradnji in ponuditi rešitev, ki se lahko prilagodi specifičnim potrebam uporabnikov ali situacijam, ko gre za omejitve glede same lokacije,« je povedala Jelena Pejković, direktorica prodaje v oddelku Secure Power podjetja Schneider Electric.

Jelena Pejković, direktorica prodaje v oddelku Secure Power podjetja Schneider Electric

Modularni podatkovni centri EcoStruxure delujejo kot One-stop Shop za svoje stranke, saj tovarniška integracija platforme EcoStruxure zagotavlja celovito strojno in programsko rešitev, ki deluje kot en sam sistem. Poleg platforme je na voljo tudi programska oprema EcoStruxure IT Expert z možnostjo oddaljenega nadzora celotne rešitve.

Celotno ponudbo je predstavil Sergio Verano Luri, strokovnjak za montažne rešitve za Evropo, sam dogodek pa je zaznamovala regionalna izmenjava izkušenj. »Veseli me, da se imamo priložnost ponovno družiti s partnerji in projektantskimi podjetji, izobraževanje o novih rešitvah pa je vedno dobra priložnost za to. Verjamem, da je pred nami zelo dinamično leto in takšne rešitve lahko pripomorejo k večji fleksibilnosti in učinkovitosti, tako pri načrtovanju kot izvedbi ter seveda hitrosti. Prepričani smo, da med našimi strankami obstaja močna želja po prihranku časa, še posebej po pandemiji, zaradi katere so bili primorani odložiti določene naložbe,« je povedal Arthur Vasarević, generalni direktor družbe Schneider Electric za Slovenijo, Hrvaško ter Bosno in Hercegovino.

Montažne rešitve za modularne podatkovne centre imajo široko uporabo, od bolnišnic in univerzitetnih kampusov, ki nimajo dodatnega prostora za gradnjo, do letališč, pa tudi različnih panog, kot sta avtomobilska ali črna metalurgija. S priročnostjo in hitrostjo integracije so modularni podatkovni centri zasnovani posebej za trajnostno poslovanje.

Več o tem na www.se.com/si/sl/.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
EcoStruxure

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

MintPOS, programska oprema, d.o.o.

Pot za Brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 81
Uspešna maloprodajna podjetja dnevno opravijo številne transakcije, včasih tudi na tisoče. Za obvladovanje takšnega obsega se morajo podjetja opremiti z orodji, tako strojnimi ... Več