Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
Varnost
27.03.2024 11:16

Deli z drugimi:

Share

Dahua AirShield – neprebojen oklep okoli vašega doma

Varnost je vznemirljiva tema. Ko že misliš, da si spoznal najboljšo rešitev za zavarovanje svojega doma ali podjetja, naletiš na nov koncept, ki te v celoti prevzame in razmišljaš samo še, kako bi ga lahko uporabil za svoje potrebe.
Vir: Dahua
Vir: Dahua

Začne se s kamerami, ki jih postavimo v vsak kotiček zunaj in znotraj našega doma ali podjetja. Kasneje dodamo senzorje gibanja, detektorje dima, plina in podobno, končamo pa z alarmnimi vozlišči. Potem pa ugotovimo obstoj še boljšega sistema Dahua AirShield, ki lahko naše posamezne varnostne naprave zedini v eno celoto in ustvari brezžični oklep okoli doma.  

Dahua AirShield vas varuje brezžično

Dahua AirShield se zanaša na tehnologije Airfly 3.0, RF-HD in na oblak za zanesljivo in varno komunikacijo med različnimi komponentami vašega varnostnega sistema, vključno z alarmi, kamerami, pametnimi vtičnicami, različnimi senzorji, detektorji, repetitorji in podobnimi napravami. Podpira povezovanje z do 150 brezžičnimi napravami, kar je več kot dovolj za varovanje povprečnega doma in zadosti tudi za manjše poslovne objekte.

Sistem AirShield je skladen s standardi EN50131 Grade-2, kar zagotavlja visoko raven varnosti in zanesljivosti. Tehnologija Airfly 3.0 za povezovanje s perifernimi napravami uporablja kanala 433 in 868 MHz. Tehnologija Airfly je znana po zanesljivosti, dolgem dosegu in stabilnosti. Komunikacijo varuje šifriranje AES128 in še dodatne funkcije, kot je skakanje frekvenc, ki preprečuje motnje signala med vozliščem in povezanimi napravami.

RF-HD uporablja 2,4-GHz spekter za hitrejši slikovni prenos pri visoki ločljivosti, kar je odlično za prenos slike iz nadzornih kamer v realnem času, kar vam omogoča takojšen odziv na incident ali pa morebitno hrambo visokoločljivostnega posnetka kot dokaznega materiala.

Na voljo je še povezovanje z oblakom, ki sistemu omogoča sprejemanje obvestil v realnem času in upravljanje na daljavo prek mobilne aplikacije, kar uporabnikom in inštalaterjem zagotavlja prilagodljivost pri nadzoru alarmnih sistemov ne glede na njihovo lokacijo.

Z uporabo oblaka AirShield sistem izboljša zanesljivost in razširljivost, omogoča lažje posodobitve programske opreme in vzdrževanje sistema ter omogoča učinkovito dvosmerno komunikacijo med centralnim vozliščem in povezanimi brezžičnimi napravami. To vključuje sposobnost sistema, da se poveže z različnimi omrežnimi načini, kot so Ethernet, Wi-Fi, GPRS, 3G in 4G (odvisno od vozlišča), kar zagotavlja neprekinjeno komunikacijo z oblakom ali sprejemnikom ARC – ne glede na lokalne omrežne pogoje.

AirShield sistem brez težav sodeluje tudi z Dahua NVR/XVR ali Android videodomofoni (VTH), kar povečuje funkcionalnost ob znižanju stroškov z več povezovalnimi možnostmi. Preko naprave VTH lahko uporabnik vklopi ali izklopi celotni varnostni sistem, enostavno pregleda stanje povezanih naprav, ustvari profile in jim dodeli ustrezna dovoljenja za upravljanje z alarmnim sistemom.

Neomajna varnost, ki jo potrebuje vsak dom

Dahua AirShield je odlična rešitev za varnost domov in podjetij. Namestitev je enostavna, komunikacija brezžična in varna, uporabnik pa se lahko zanaša na visoko zanesljivost, prijazno uporabniško izkušnjo in oddaljeno upravljanje, s katerim si lahko v realnem času ogledamo vsak trenutek, ki se je zgodil pod budnim očesom varnostnega sistema Dahua AirShield.

Če bi radi izboljšali varnost svojega doma ali podjetja, obiščite www.dahuasecurity.com. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Dahua Technology Slovenija.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več