Računalništvo, telefonija
21.08.2010 16:24

Deli z drugimi:

Share

Da zasedenost USB vhodov ne bo več problem

4 vhodni hub se napaja preko USB priključka ali zunanjega vira električne energije in nemoteno tudi napaja do 4 naprave.
4 vhodni hub se napaja preko USB priključka ali zunanjega vira električne energije in nemoteno tudi napaja do 4 naprave.

Prenosni računalniki postajajo vedno manjši in tanjši, kar povzroča tudi težave, saj število vgrajenih USB vhodov ne zadostuje več našim potrebam. Idealna rešitev je USB dostopovno vozlišče (hub). Pri Apacerju, kjer so mojstri v shranjevanju podatkov, so razvili nov model AP520, ki nam zasede le en USB vhod na računalniku in ponudi dodatne štiri. Tudi na pogled je privlačen, saj je živahno obarvan in kompakten. 4 vhodni hub se napaja preko USB priključka ali zunanjega vira električne energije in nemoteno tudi napaja do 4 naprave. Novejši prenosniki v večini ponujajo le dva, največ tri USB vhode, kar uporabnika omejuje pri hkratni uporabi miške, zunanjega diska, čitalca kartic in še kakšne druge USB naprave. Z Apacerjevim AP520 bo takšnih težav konec, saj je izdelan prav za uporabnike prenosnikov. Kabel se enostavno in priročno skrije v ohišje, kar nas zavaruje pred njegovo izgubo. Med vhodi je dovolj prostora, da se posamezne naprave med seboj ne bodo zapletale.


Prijavi napako v članku