Računalništvo, telefonija
27.11.2018 08:19
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

D-Link razkril svojo brezžično kamero

D-Link razkril svojo brezžično kamero
D-Link razkril svojo brezžično kamero

D-Link je razkril svojo brezžično kamero za izjemno enostaven in prilagodljiv nadzor doma. Mydlink Pro Wire-Free Camera Kit (DCS-2802KT-EU) uporabniku ponuja popolnoma prilagodljivo izkušnjo nadzora doma, ne da bi moral pri tem vrtati luknje za kable ali kamero postaviti blizu vira napajanja. Poleg tega, da je kamera brezžična, jo napaja visoko zmogljiva litijeva baterija, ki omogoča več mesecev delovanja brez polnjenja. Kamero lahko postavite praktično kamorkoli.

Kamera snema v 1080p Full HD in ima vgrajen sistem za nočni vid, zato je idealna za 24-urni nadzor doma. Je diskretna in enostavna za namestitev. Sistem podpira do štiri kamere, tako da lahko uporabniki po potrebi svoj nadzorni sistem tudi nadgrajujejo.

“V D-Linku verjamemo, da bi morala biti tehnologija intuitivna, enostavna in nevsiljiva,” je prepričan Kevin Wen , Predsednik D-Link Europe. Ljudje, ki želijo zagotoviti varnost svoje nepremičnine in svojega imetja, pa tudi svojih ljubljenih, ne bi smeli sprejemati kompromisov glede tega, kam je možno postaviti kamero in se ukvarjati z zapletanjem kablov, ki hkrati uničujejo izgled doma, so še prepričani v podjetju. “Te kamere vključujejo vse funkcije, ki jih stranke pričakujejo od naprednega varnostnega sistema, vendar z večjo prilagodljivostjo kot kadarkoli prej,” je še dodal Wen.

Uporabniki lahko nadzirajo dom z brezplačno aplikacijo MyDlink tudi preko svojih mobilnih naprav. Prejemajo tudi obvestila o nenavadnih dogodkih v svoji hiši, senzor zaznavanja gibanja skupaj s PIR senzorjem pa močno zmanjša možnost lažnih alarmov.

Poleg snemanja v oblak proizvajalca, kjer se posnetki hranijo do 14 dni, kamera podpira tudi lokalno snemanje na kartico SD ali v zaseben oblak. Videoposnetek lahko tako na katerikoli napravi predvajate neposredno iz oblaka. Dvosmerna avdio funkcija omogoča, da lahko poslušamo, kaj se doma dogaja, pa tudi govorimo prek naprave, na kateri spremljamo dogajanje. Naprava je združljiva z Alexo in Googlovim Asistentom.


Prijavi napako v članku