Računalništvo, telefonija
17.09.2008 10:17

Deli z drugimi:

Share

CyberLink PowerDirector 7 za vrhunske filmske stvaritve

Xenon forte sporoča, da je podjetje CyberLink izdalo novo različico programske opreme PowerDirector za urejanje videa. PowerDirector 7 s podporo formatom visoke ločljivosti omogoča uporabnikom, da na preprost način spremenijo svoje videoposnetke v filme na profesionalni ravni.

Programska oprema PowerDirector 7 nudi celovito podporo visoke ločljivosti, od zajema, urejanja in izboljševanja do produkcije in zapisovanja na diske (tudi na Blu-ray zgoščenke), omogoča uporabnikom uživanje v najboljši kakovosti slike in prostorskem zvoku Dolby Digital 5.1.

Uporabnikom so na voljo napredna orodja za urejanje videa, ki podpirajo 6 neodvisnih zapisov PiP, vsebujejo ključne krmilnike kadrov za personalizirane učinke in prehode, 3D-predstavitve z glasbo in zaznavanjem tempa. Uporabo programske opreme PowerDIrector 7 bodo olajšala izboljšana orodja Magic Tools in uporabniški vmesnik za hiter dostop do vseh funkcij in s tem tudi lažje popravljanje in urejanje z enim samim klikom.

Z neposrednim dostopom do spletnih storitev Flickr in Freesound lahko uporabniki brskajo med neomejenimi viri fotografij in zvokov, ki jih lahko vključijo v njihove filme. Iskanje virov olajša vgrajena funkcija za iskanje po oznakah, opisih in naslovih. Pri iskanju med fotografijami na Flickrju je, ob drugih načinih razvrščanja in filtriranja, mogoče rezultate omejiti tudi na dela, ki so objavljena pod licenco Creative Commons.

DirectZone je nova spletna skupnost za uporabnike programske opreme PowerDirector, ki nudi vire za učinke in predloge. Kot kreativna platforma jim omogoča izmenjavo učinkov, ki so jih ustvarili z orodji v izdelku PowerDirector: menijev za diske DVD, predlog naslovov, statičnih objektov, prehodov PiP in kadrov. Kot knjižnica je DirectZone velikanski spletni katalog učinkov, ki jih uporabniki lahko uporabijo pri lastnih projektih.


Prijavi napako v članku