Življenjski slog
15.11.2023 08:00
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cvrtnik na zrak Tefal: odličen krompirček, piščanec, pica, ribe, zelenjava …

V svetu sodobnih kuhinjskih pripomočkov se neprestano pojavljajo inovacije, ki omogočajo lažje, hitrejše in bolj zdrave načine kuhanja.
Foto: Tefal
Foto: Tefal

Cvrtnik na zrak Tefal EY505815 Easy Fry & Grill je ena izmed naprav, ki združuje funkcionalnost cvrtnika na vroč zrak in žara ter odpira pot do okusnih in hranljivih obrokov.

Cvrtnik na zrak Tefal bo postal vaša prva izbira

S 1400 W moči se ta naprava v vaši kuhinji izkaže za pravo delovno konjenico. Ne glede na to, ali želite pripraviti hrustljavo zapečenega piščanca ali sočno zelenjavo z žara, bo cvrtnik na zrak Tefal Easy Fry & Grill izpolnil vaša pričakovanja. Ena izmed njegovih ključnih prednosti je v tem, da lahko pripravite izjemno zdrave jedi skoraj brez dodajanja maščobe.

Za lažjo uporabo in nadzor nad procesom kuhanja poskrbi digitalni zaslon, ki omogoča enostavno prilagajanje nastavitev. S 60-minutnim časovnikom, ki ga spremlja alarm, je priprava obrokov natančna in priročna. Ta funkcija vam omogoča, da brezskrbno opravljate druge kuhinjske aktivnosti, medtem ko cvrtnik skrbi za popolno pripravo jedi.

Hrustljava hrana, ki jo boste oboževali

Napredna tehnologija za popolno hrustljavost je ključna značilnost tega cvrtnika, ki jo uporabniki obožujejo. Ravnovesje med temperaturo in pretokom vročega zraka zagotavlja, da so vaše jedi hrustljave in, kar je najpomembneje, brez nepotrebnih kalorij. Z uporabo te tehnologije lahko uživate v jedeh z veliko manj dodane maščobe (v primerjavi s tradicionalnim cvrtjem).

Velika posoda, ki zadošča za pripravo obroka za 6 oseb

Posoda za pripravo hrane je XL velikosti, kar pomeni, da lahko naenkrat pripravite dovolj hrane za vso družino ali večjo skupino prijateljev. Z impresivno prostornino 4,2 litra je cvrtnik primeren za do 6 oseb oziroma obrokov. Ohišje naprave je elegantno oblikovano, kar daje cvrtniku sodoben in privlačen videz.

Ena izmed ključnih lastnosti Easy Fry & Grill je tudi možnost izbiranja med 8 samodejnimi programi kuhanja. S temi programi lahko pripravite različne jedi, vključno s krompirčkom, kroketi, pečenim piščancem, pico, mesom, ribami, zelenjavo in sladicami. Na ta način bo tudi manj izkušen kuhar lahko pripravil raznolike in okusne obroke.

Natančen nadzor temperature v območju od 80 do 200 °C omogoča, da dosežete popolne rezultate pri vsakem receptu. Intuitiven digitalni zaslon s časovnikom in samodejnim alarmom zagotavlja, da je uporaba naprave preprosta in priročna.

Rešetka za žar

Rešetka za žar iz litega aluminija je dodatna prednost Easy Fry & Grill, ki zagotavlja, da je meso mehko in sočno, zelenjava pa popolno zapečena. Poleg tega je Tefal EY505815 Easy Fry & Grill dvakrat hitrejši od klasične pečice, pri tem pa porabi manj energije.

Poleg prejmete priloženih 30 okusnih receptov, ki jih je ustvaril ekskluzivni chef Tefala. Tako lahko raziskujete nove kulinarične poti in uživate v še večjem izboru okusov.

Manj energije, več zabave

V primerjavi s klasično pečico energijskega razreda A je ta cvrtnik tudi izjemno energetsko učinkovit. Testi so pokazali, da lahko prihranite do 70 % energije, kar pomeni ne le zdravo, ampak tudi trajnostno kuhinjsko izbiro.

S Tefal EY505815 Easy Fry & Grill je priprava zdrave, okusne in hrustljave hrane preprosta in zabavna, saj ne le olajša kuhanja, temveč vam odpira vrata do novega sveta okusov in kuharskih možnosti.

Več cvrtnikov najdete na spletni strani Enaa.com.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več