Igre
13.07.2015 06:21

Deli z drugimi:

Share

Cube Remix i7: Igričarska tablica z lastnim operacijskim sistemom!

Tabliči računalnik Cube Remix i7 je pisan na kožo ljubiteljem iger!
Tabliči računalnik Cube Remix i7 je pisan na kožo ljubiteljem iger!

Ker Android ni povsem prilagojen igranju najzahtevnejših iger, so pri podjetju Cube zasnovali lasten mobilni operacijski sistem. Čeprav mobilni operacijski sistem Remix OS temelji na osnovi Androida, je vsaj za razred boljši od njega, saj podpira večopravilnost in lahko brez težav koristi tudi večje število procesorskih jeder. Novost je nameščena na tabličnem računalniku Remix i7, ki je pričakovano pisan na kožo igranju tudi najzahtevnejših spletnih iger.

Tabličnemu računalniku Cube Remix i7 vsaj zlepa ne bo zmanjkalo moči, saj so ga inženirji opremili z Intelovim procesorjem Atom Z3735F frekvence 1,3 gigahecev oziroma 1,83 gigahercev v pohitrenem načinu, dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom z 32 gigabajti prostora. Za prikazovanje slik pa je na voljo visokokakovostni zaslon z 11,6-palčno (29,5-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 1.920 x 1.080 slikovnih točk. Tablici dovolj dolgo avtonomijo zagotavlja baterija kapacitete 8.400 miliamper ur, saj lahko z njeno »pomočjo« spletne igre igramo skorajda cel delavni dan.

Čeprav je tablični računalnik Cube Remix i7 namenjen igranju iger, je njegova maloprodajna cela relativno nizka. Spletni trgovec GearBest namreč zanjo zahteva le preračunanih 165 evrov, kar se nedvomno splača.


Prijavi napako v članku