Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
05.07.2024 15:00

Deli z drugimi:

Share

Crayon prejemnik nagrade “Microsoft Partner Award for Scale Solutions (LSP) 2024”

Globalno IT podjetje Crayon, ki deluje tudi v Sloveniji, je prejelo prestižno nagrado "Microsoft Partner Award for Scale Solutions (LSP) 2024". Nagrada odraža sodelovanje in inovativnost podjetja Crayon pri Microsoftovih rešitvah.

Crayon je utrdil svoj položaj vodilnega na področju IT storitev, saj oskrbuje več kot 140.000 strank po vsem svetu, vključno z malimi in srednje velikimi podjetji ter podjetji s seznama Fortune 500.

Crayonova ključna vloga pri spodbujanju in uporabi Microsoftovih oblačnih rešitev je bila bistvenega pomena za ta izjemen dosežek. Uspeh ni le priznanje, temveč tudi pomembna vrednost, ustvarjena v okviru šestih Microsoftovih partnerskih rešitev:

1. Podatki in umetna Inteligenca

Investicije v podatkovne rešitve in rešitve umetne inteligence nakazujejo smer razvoja za izboljšanje poslovanja podjetij. Crayonova rešitev Document Intelligence, razvita v partnerstvu z Azure, temelji na modelih LLM (large language models) in omogoča izjemno natančnost pri razumevanju dokumentov.

Namesto tradicionalnih metod, ki zahtevajo ročno označevanje podatkov, Crayonova rešitev lahko obdeluje kateri koli dokument v vseh glavnih jezikih, izvleče potrebne informacije in jih strukturira v želeni obliki. Mnoge Crayonove stranke so že zamenjale svoje tradicionalne AI rešitve z našo platformo, kar jim je prineslo znatne prihranke časa pri obdelavi dokumentov.

2. Digitalne in aplikacijske Inovacije

V partnerstvu z The Joint Commission je Crayon preoblikoval zdravstvene preglede, kar je privedlo do zmanjšanja časa za identifikacijo predpisov za 95%. Strateška odločitev za uporabo Microsoft Azure je zagotovila osnovo za ta ambiciozen projekt. S kombinacijo Azure DevOps, Azure Data Factory, Azure ML in Azure Kubernetes Service so omogočili procesne izboljšave v Machine Learning Operations za uvajanje, spremljanje in posodabljanje modelov. Uvedba mehanizma ‘iskanje-med-vpisovanjem’ je bila ključen trenutek, saj je orodje takoj predlagalo najpomembnejše elemente med vpisovanjem opažanj, kar je omogočilo večji fokus na izboljšanje zdravstvene oskrbe.

3. Power Platform Assist

Puzzlepart, Crayonovo hčerinsko podjetje, je lansiralo “Power Platform Assist”, edinstveno storitev upravljanja, ki ponuja celovite rešitve za Microsoft Power Platform. Ta storitev nudi izboljšanje spretnosti, operativno podporo, upravljanje in razvoj prilagojenih rešitev za specifične poslovne potrebe. Omogoča CIO-jem in upraviteljem sodobnih delovnih mest izboljšanje notranjih procesov, sodelovanja in učinkovitosti ter pomaga strankam doseči strateške cilje.

4. Varnost

Kibernetske goljufije so postale sestavni del današnjih IT okolij, zato je Crayon vzpostavil učinkovit sistem za odkrivanje, ki nenehno spremlja in zaznava morebitne Azure goljufije. Ob odkritju Crayon hitro obvesti stranke, jim ponudi smernice za odpravo težave in brezplačno enourno varnostno delavnico za preprečevanje prihodnjih incidentov. Vsi primeri goljufij so temeljito preiskani, ugotovitve pa delimo z Microsoftom. Ta pristop je občutno zmanjšal Azure goljufije.

5. Azure strategija

Crayonov globalni program je namenjen povečanju ozaveščenosti in uporabe Azure storitev. Na primer, tehnološko podjetje Telent je najelo Crayon za migracijo ključnih delovnih obremenitev na Azure. Podprto z Microsoftovim financiranjem AMM je bila zahtevna migracija z več najemniki zaključena pred rokom, brez motenj za stranke. Migracija na Azure je Telentu občutno znižala stroške gostovanja in omogočila širšo ponudbo storitev.

6. Sodobno delovno mesto in Copilot

Crayon je kot izbrani Microsoftov partner za Copilot izvedel več kot 100 delavnic, kar predstavlja 25% vseh delavnic po svetu. Program Copilot Jumpstarts je podjetjem predstavil možnosti uporabe v vsakdanjem delu.

Na primer, v podjetniški pisarni Rajah & Tann se je čas za izdelavo zapisnikov Teams sestankov skrajšal z dveh dni na manj kot dve uri, avtomatizirali so 80 procesov in izboljšali produktivnost za 60-80%.

Strateško partnerstvo

Crayon ima dolgoletno in močno strateško povezavo z Microsoftom. Temelj tega sodelovanja je inoviranje ter zavezanost programski opremi in rešitvam v oblaku. Hvaležni smo, da je Microsoft prepoznal našo usmerjenost v stranke, ki so za nas na prvem mestu.

Crayon ostaja zvest svoji viziji zagotavljanja vrhunskih IT rešitev, kar potrjuje tudi prestižna Microsoftova nagrada. S svojim inovativnim pristopom in tesnim sodelovanjem z Microsoftom bo Crayon še naprej premikal meje na področju IT storitev.

Potrebujete kredibilnega partnerja za Microsoftove rešitve? Pišite nam


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Crayon
Za več informacij so vam na voljo pri Crayon
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Crayon? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več