Ohišja in napajalniki
29.04.2013 11:56

Deli z drugimi:

Share

Corsair Obsidian 350D: Vrhunsko ohišje za mini ceno

Podjetje Corsair je ponudilo v prodajo cenovno nadvse ugodno kompaktno računalniško ohišje Obsidian 350D. To je pisano na kožo predvsem tistim, ki prisegajo na kompaktne namizne računalnike in se pri tem niso pripravljeni odreči prilagodljivosti pri sestavljanju.
Računalniško ohišje Corsair Obsidian 350D združuje kompaktnost, uporabnost in nizko ceno.
Računalniško ohišje Corsair Obsidian 350D združuje kompaktnost, uporabnost in nizko ceno.

Vodilni proizvajalec računalniških ohišji Corsair je pripravil izdelek, ki bo razveselil predvsem tiste, ki prisegajo na kompaktne namizne računalnike in se niso pripravljeni odreči prilagodljivosti pri njegovi sestavi. Ohišje Obsidian 350D je namenjeno osnovnim ploščam micro-ATX in mini-ITX ter nudi dovolj prostora, da lahko vanj vstavimo celo dve zmogljivi grafični kartici višjega cenovnega razreda. Za optične zapisovalce sta na voljo dve 5.14-palčni reži, medtem ko je za trde diske in pogone Solid State na voljo kar šest mest, in sicer dve 3,5-palčni reži za in štiri 2,5-palčni reži.

V kompaktnem računalniškem ohišju Corsair Obsidian 350D najdemo celo prostor za vgradnjo zmogljivega vodnega hladilnega sistema. Za zračno hlajenje pa lahko na sprednji stranici uporabimo ventilator do velikosti 240-milimetrov, na zadnji stranici do 280-milimetrov ter po potrebi še dodatnih pet ventilatorjev velikosti 140- in dva 120-milimetrov. Aluminijasto ohišje Corsair Obsidian 350D ima za preklop zunanjih naprav na voljo dva priključka USB 3.0.

Kompaktno računalniško ohišje Corsair Obsidian 350D je kljub izjemni kompaktnosti, vsestranski uporabnosti in visoki kakovosti izdelave relativno poceni. Zanj namreč trgovci onkraj luže zahtevajo zgolj preračunanih 90 evrov. Več informacij o računalniškem ohišju Corsair Obsidian 350D pa je dosegljivih na spletnem naslovu http://goo.gl/P7VTt.

Vas zanima več iz te teme?
napajalniki za računalnik

Prijavi napako v članku