Računalništvo, telefonija
14.10.2019 20:00

Deli z drugimi:

Share

Čisti računi, dobri prijatelji

.. Tudi davčne blagajne poznajo vrsto inavativnih rešitev, ki so prodajalcem lahko v veliko pomoč in jim olajšajo poslovanje ..
Čisti računi, dobri prijatelji
Čisti računi, dobri prijatelji

Morda se ukvarjate s storitveno dejavnostjo, terensko prodajo, ste serviser, mehanik ali dostavljalec… Vsem je skupno, da potrebujejo davčno blagajno. Davčne blagajne in rešitve zanje se lahko med seboj močno razlikujejo, zato ni odveč razmislek, kakšno potrebujemo, saj ponavadi napravo želimo kar najbolje izkoristiti.

Verjetno želimo biti mobilni, delamo s črtnimi kodami, radi bi sprejemali kartice oziroma kupcem nudili čim več možnosti za plačilo, morda celo v kriptovalutah.


Celovita rešitev

Billy rešitev za davčne blagajne predstavlja celovito POS (Point of Sale) rešitev, ki je preprosta in učinkovita, z naprednimi funkcionalnostmi, prilagodljiva je za vsako branžo. Temelji na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki v primeru odpovedi ali izgube naprave varno shranjeni. Vse to omogoča hrambo podatkov, tako na lokalni napravi kot na oddaljeni lokaciji, kjer so vam na voljo kadar koli, od koder koli in s katere koli naprave.

V oblaku uporabniki lahko izdelajo poročila, dodajajo artikle ali spreminjajo njihove cene.

Billy je preprosta, učinkovita rešitev, prilagojena vsakemu poslovanju. V eni napravi združuje blagajno, tiskalnik in internetno povezavo. Morate pa vedeti, da Billy ni ERP sistem, je le dovršen sistem za davčno potrjevanje računov, ki se v realnem času prenesejo na FURS (Finančno upravo Republike Slovenije).

Z rešitvijo Billy lahko sprejemate kartična plačila, omogoča tudi sprejem kriptovalut, tako da lahko kupec plača s kriptovaluto, ki se pretvori v evre, te pa prejme prodajalec. Inovativna rešitev Billy sprejema plačilne kartice Maestro, Visa in Mastercard, Diners, UnionPay, American Express, Apple pay, Google pay… Prenosi se po naročnikovih željah vršijo dnevno, tedensko ali mesečno. Za vsako plačilo se plača provizija, v Billy POS pa poudarjajo, da poleg tega, skritih stroškov ni, kot se to dogaja drugod.

Billy Mobile 2 – “vse v enem”

Billy Mobile 2 je mobilna davčna blagajna “vse v enem”, saj ima tudi POS tiskalnik in internetno povezavo. Je kompaktna in ergonomična. Izberete si za vaše poslovanje najbolj primeren programski paket, in začnete z delom. Opremljena je z zaslonom na dotik velikosti 12,7 centimetra, Android OS, 4G mobilnim omrežjem, Wi-Fi, USB, GPS, NFC in zmogljivo baterijo kapacitete 5200 mAh. Vgrajeno ima še dvojno kamero za odčitavanje QR kod in barkod.

Svojim uporabnikom ob izbiri enega izmed Billy programskih paketov in Billy opcij, ponuja vse, kar potrebujejo za nemoteno poslovanje in izdajo davčno potrjenih računov.

Rešitev je idealna za majhna in srednje velika podjetja. Poleg mobilnih davčnih blagajn, v podjetju Billy POS nudijo tudi stacionarne blagajne, vendar je teh v obtoku veliko manj. Podjetje deluje v Sloveniji, kjer ima okoli 1.000 naročnikov in na Hrvaškem, kjer je naročnikov približno 25.000.

Več o rešitvi preberite na billy.si


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več