Digitalizacija
Poslovne rešitve
Varnost
05.10.2023 10:13
Posodobljeno 6 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Celovite in prilagodljive rešitve za varnost vašega podjetja

Nakup IT opreme, njeno vzdrževanje in skrb za varnost so lahko za podjetje velik zalogaj in izziv. A če najdemo preverjenega ponudnika, ki mu lahko zaupamo, si s tem ni treba beliti glave.

Mala in srednja podjetja se nemalokrat znajdejo v položaju, ko pri IT opremi ne vedo, kje bi začela in kaj natanko potrebujejo. Tudi če že imajo glede tega načrt, se hitro pojavijo nova vprašanja, kot so: Kdo bo vso to opremo vzdrževal? Kako poskrbeti za varnost omrežja in računalniške opreme? Kam z vsemi podatki? Kako jih varno shranjevati? To je le nekaj pogostih vprašanj, ki si jih je zastavilo že marsikatero podjetje.

V podjetju Domino sistemi poskrbijo za odgovore na vsa omenjena vprašanja, medtem ko se boste lahko vi osredotočili na posel.

Poskrbijo tudi za vzdrževanje IT opreme

Poleg prodaje v podjetju poskrbijo tudi za vzdrževanje IT opreme za mala in srednja podjetja, saj dobro vedo, da je nakup IT opreme za podjetje šele začetek, večji izziv sta vzdrževanje in varnost IT infrastrukture. Predvsem kibernetska varnost je danes bolj pomembna, kot je bila kadarkoli prej, če se želi podjetje zaščititi, pa potrebuje celovite in prilagodljive rešitve.

Med drugim vam z rešitvami, kot so Microsoft 365 in Azure, zagotovijo vse, kar potrebujete za poslovanje v oblaku. Z Microsoft Office 365 vam bodo na voljo vrhunske Office aplikacije, pametne storitve v oblaku ter napredna varnost. Z Microsoft Azure pa vam Domino sistemi nudijo odprto fleksibilno platformo javnega oblaka, ki zagotavlja storitve, kot so platforma kot storitev (PaaS), infrastruktura kot storitev (IaaS) in še veliko več. Azure lahko gosti vaše poslovne aplikacije ali služi kot razvojno okolje, storitev pa lahko povežete z vašo IT infrastrukturo.

Varnost je na prvem mestu v pisarni ali od doma

Vse več podjetij je v zadnjih dveh letih spoznalo, da ima delo od doma številne prednosti. Zagotavljanje rešitev za delo od doma oziroma na daljavo je zato postalo toliko bolj pomembno.

Če želite poskrbeti za kibernetsko varnost organizacije, kjerkoli že ste, lahko to storite z naslednjo generacijo požarnih pregrad Stormshield, ki deluje na vaši kritični infrastrukturi. Nudijo odlično zaščito in zagotavljajo, da boste lahko vedno neprekinjeno nadaljevali s svojo dejavnostjo, saj bodo njihove rešitve kljubovale tudi najbolj izpopolnjenim napadom. Spremljate lahko uporabo interneta in nadzorujete vpliv na vaše poslovne aplikacije. Povezujete lahko zaposlene, ki bodo imeli varen dostop do podjetja in njegovih virov ne glede na to, kje so in katero napravo uporabljajo. Z intuitivno rešitvijo, boste zaščitili podjetje ter prihranili čas in denar. Prepoznali boste zastarele in ranljive aplikacije na delovnih postajah ter strežnikih in se odzvali v realnem času.

Domino sistemi med pestrim naborom visoko kakovostnih izdelkov nudijo tudi rešitve F-secure, ki bodo zaznale morebitne napade na končne točke oziroma naprave v podjetju, da se boste lahko hitro odzvali in ustavili ciljno usmerjene napade s pomočjo avtomatizacije. F-secure dogodke vizualizira na časovni premici in poskrbi za jasen pregled nad stanjem. Oskrbi vas tudi z analizo incidentov. Z izvirno varnostno rešitvijo za končne točke boste tudi zmanjšali stroške upravljanja.

Med naborom rešitev, ki poskrbijo za varnost vašega podjetja, je vsekakor omembe vredna platforma Panda Adaptive Defense, ki zagotavlja zanesljivo varnostno rešitev pred vsemi vrstami nevarnosti. Njihova rešitev za podjetja zaščiti naprave preko centralizirane platforme, vključno s prenosnimi računalniki, pametnimi telefoni ter računalniki s strežniki Windows, Mac in Linux. Analizira varnostne incidente, nadzira aplikacije in dostop do podatkov. Nepooblaščenim uporabnikom omejuje dostope, poskrbi za samodejno šifriranje trdih diskov namiznih, prenosnih računalnikov in strežnikov. Poleg zaščite naprav v podjetju ali na terenu nudi več nivojsko zaščito elektronske pošte. Kot tudi nekatere ostale rešitve, ki jih nudijo Domino sistemi, vas ščiti pred neželeno pošto, ribarjenjem (phishing) in zlonamernimi programskimi kodami.

Varnostni pregledi so še kako pomembni

Imate svoje omrežje v podjetju že postavljeno in še nikoli niste opravili varnostnega pregleda omrežja? Napaka. To je najmanj, kar lahko storite za to, da se zavarujete pred vdorom nepridipravov, ki vam lahko podatke, ključne za delovanje podjetja, ukradejo ali zaklenejo. V podjetju Domino sistemi poskrbijo tudi za postavitev in upravljanje varnostnih kopij oziroma tako imenovanega »backupa« sistemov in podatkov – lokalno in v oblak.

Več o njihovih rešitvah najdete na www.domino-sistemi.si (P.R.)


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Domino sistemi.
Vas zanima več iz te teme?
kibernetska varnost


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več