Strojna oprema
06.02.2007 10:59
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Casio EX-Z1050

Pri nas predvsem po urah dobro znani Casio je predstavil nov model svojih stilskih digitalnih fotoaparatov EXILIM, zmožnih zajema fotografij z ločljivostjo 10,1 milijonov točk. Novinec se imenuje EXILIM Zoom EX-Z1050, v sebi pa poseduje na novo razvit, zmogljiv modul za obdelovanje slik.
Lansko leto je CASIO izdal revolucionarni EXILIM Zoom EX-Z1000 – prvi majhen in kompakten digitalni fotoaparat, ki je nudil ločljivost 10,1 milijonov točk, hkrati pa bil preprost za uporabo. Dovolj pove dejstvo, da je tudi leto kasneje takšna ločljivost v tem razredu višek ponudbe.
Novi EX-Z1050 je ohranil stilskost, priročnost in zmogljivost, ki omogoča kristalno čiste slike tudi večjih velikosti. Je še manjši od predhodnika, aluminijasta konstrukcija omogoča majhno težo, je lepega dizajna in ima velik, po diagonali 6,6 centimetrov dolg, svetel LCD-zaslon. Zmore 3-kratni optični zoom, vgrajen EXILIM Engine 2.0 pa nudi visokozmogljivo procesiranje in druge priročne bonbončke, ki izboljšajo kakovost slik. Lična napravica se lahko pohvali tudi s 7 slikami na sekundo v nepretrganem načinu slikanja (ki je takrat omejeno na ločljivost 2 milijona točk), kar je eden najboljših rezultatov v svojem razredu. Ni slabo.


Prijavi napako v članku