Računalništvo, telefonija
08.05.2014 12:10

Deli z drugimi:

Share

Canon z donacijo pomaga mladinskemu zdravilišču Debeli rtič

Podjetje Canon Adria nadaljuje svoje poslanstvo pomoči mladim skozi aktivnosti Rdečega križa Slovenije ter je Mladinskemu zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije Debeli rtič tudi letos namenilo del sredstev od prodaje izdelkov. Sodelovanje z Rdečim križem je Canonov vseevropski projekt, v okviru katerega pomagajo izboljšati življenjske pogoje ogroženih otrok.
Goran Sretenoski, Canon Adria
Goran Sretenoski, Canon Adria

»Prihodnost naše družbe so otroci in mladostniki, ki za svoj razvoj potrebujejo varno, sproščeno in ustvarjalno okolje, v katerem lahko uresničujejo svoje cilje, družbena odgovornost pa nam nalaga, da jim pri tem pomagamo,« je povedal Goran Sretenoski, direktor podjetja Canon Adria. »Partnerstvo z Rdečim križem je eden od načinov, kako v praksi uresničujemo filozofijo Kyosei – Živeti in delati za skupno dobro.«

»Podjetje Canon Adria nam že nekaj let pomaga izboljševati delo in bivanje v mladinskem zdravilišču Debeli rtič, v katerem vsako leto na zdravljenje in letovanje sprejmemo številne otroke iz socialno ogroženih družin. V okviru programov poleg letovanja omogočamo vključevanje v različne prostočasne dejavnosti ter učenje različnih socialnih veščin in spretnosti,« je povedal dr. Danijel Starman, generalni sekretar Rdečega križa.

Canon si prizadeva pozitivno prispevati družbi ter obogatiti življenja ljudi, na katera vpliva Canonovo poslovanje. Tako pri odnosih s strankami in vlagatelji kot pri delu z zaposlenimi, nevladnimi organizacijami ter lokalnimi skupnostmi v regiji EMEA spoštuje svoje etične obveznosti ter se vključuje v programe za podporo skupnosti. Canon svoje družbene podporne dejavnosti usmerja v skladu z lokalnimi potrebami vsake skupnosti, v kateri posluje, in ima dolgoročne odnose z nevladnimi organizacijami po vsem svetu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Canon adria d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Canon adria d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Canon adria d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku