Strojna oprema
08.03.2007 10:07
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Canon iP90v

Stilsko oblikovani iP90v v izredno tankem ohišju je namenjen mobilnim poslovnežem in digitalnim ustvarjalcem. Tiskalna glava FINE v tiskalniku iP90v omogoča hitro tiskanje dokumentov v visoki kakovosti. Tako kot za celotno serijo PIXMA tudi za iP90v velja, da tiska fotografije laboratorijske kakovosti. Je idealna prenosna rešitev za tiskanje izven pisarne, saj združuje funkcionalnost in kakovost veliko večjega namiznega tiskalnika z vpadljivo obliko. Brez baterije tehta le 1,8 kg in meri v višino slabih 52 mm, kljub majhnosti pa tiska na papir formata A4.

iP90v ima vse prednosti tiskalnikov PIXMA, vključno s Canonovo tehnologijo tiskalnih glav FINE. Mikro šobe brizgajo kapljice velikosti dveh pikolitrov z veliko natančnostjo in z maksimalno ločljivostjo 4.800*1.200 dpi. Uporaba močnih barvnih in gostih črnih pigmentnih črnil zagotavlja kakovosten izpis tako črno-belih kot tudi barvnih dokumentov. Hitrost tiskanja dosega do 16 črno-belih strani na minuto in do 12 barvnih strani na minuto. Tiskalnik natisne fotografijo laboratorijske kakovosti v velikosti 10*15 cm v samo 81 sekundah. Sistem črnil ChromaLife 100 zagotavlja 100-letno obstojnost fotografij, shranjenih v fotoalbumih.

Vgrajen ima vmesnik IrDA, dokupiti pa je mogoče še vmesnik bluetooth (BU-10). Datoteke je tako mogoče tiskati neposredno z združljivih računalnikov, dlančnikov ali mobilnih telefonov. Z osebnim računalnikom se iP90v enostavno poveže tudi prek kabla USB, podpira pa še tehnologijo neposrednega tiskanja PictBridge in tako zadovolji tudi najzahtevnejše uporabnike.


Prijavi napako v članku