Igre
16.06.2020 16:00

Deli z drugimi:

Share

Call of Duty: Warzone bogatejši za velikanske ekipne spopade

Warzone je prišel kot strela z jasnega in se že zavihtel med najbolj oblegane igre na Twitchu.
Warzone je prišel kot strela z jasnega in se že zavihtel med najbolj oblegane igre na Twitchu.

Brezplačni Call of Duty je v četrto sezono zakorakal v velikem slogu in s še večjo posodobitvijo, ki znaša krepko preko 30 GB. Na srečo pa ta po zaslugi prepisovanja podatkov skupne velikosti igre na konzolah ne poveča za več kot nekaj gigabajtov.

Poleg dobrot za lastnike sezonske prepustnice, manjših popravkov in novih naključnih dogodkov, ki občasno popestrijo klasično Battle Royale formulo, je igra sedaj bogatejša še za velikanski Team DeathMatch z imenom Warzone Rumble. V njem se pomerita dve ekipi s po 50 člani, spopadi pa potekajo na območjih Verdanska iz osrednjega igralnega načina “do zadnjega”.

Za razliko od iskanja in odpiranja zabojev s puškami v Battle Royale, lahko igralci zdaj že ob začetku runde posežejo po prednastavljenih naborih orožja in opreme. Poskrbljeno je tudi za hitro oživljanje, ki pa sicer še vedno poteka počasneje kot pri Team Deathmatch v Modern Warfare, saj vključuje pristanek s padalom. Igra v načinu Warzone Rumble se zaključi po 20 minutah ali ko prva ekipa doseže 400 točk, bitke pa še dodatno popestrijo vozila, ki jih je moč najti na ulicah Verdanska.


Prijavi napako v članku