Računalništvo, telefonija
06.07.2019 06:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomijeve brezžične slušalke za manj kot 20 evrov

Ušesno slušalko Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS praktično ne bomo čutili v ušesu.
Ušesno slušalko Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS praktično ne bomo čutili v ušesu.

Če razmišljate o nakupu brezžičnih ušesnih slušalk za vašo mobilno napravo, imamo odlično novico za vas. Na spletni prodajalni Cafago smo namreč zasledili zanimivo ponudbo, ki je kot nalašč za vse, pri izvajanju telovadbe radi poslušajo glasbo. Ušesna slušalka Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS je namreč na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-pae0341b.html?aid=novice na voljo že za zgolj 18,69 evrov, kar je seveda zelo ugodna maloprodajna cena za odlične slušalke.

Ušesna slušalka Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS je pričakovano združljiva z vsemi mobilnimi napravami iOS in Android, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth 5.0. Slušalko bomo zlahka prenašali naokrog v ušesu, saj tehta zgolj 35 gramov. Napolnjena litij-ionska baterija zadošča za do 3,5 ur delovanja, v stanju pripravljenosti pa do največ 120 ur, v priročen etui pa je vgrajena celo polnilna baterija. Tako nam energije za poslušanje glasbe zagotovo nikoli ne bo zmanjkalo.

Več informacij o nadvse zanimivi ušesni brezžični slušalki Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS je na voljo na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-pae0341b.html?aid=novice. Preko te povezave lahko seveda opravimo tudi nakup. Akcijska ponudba je na voljo le do konca julija, stroški pošiljanja pa so brezplačni.


Prijavi napako v članku