Računalništvo, telefonija
30.06.2006 07:03

Deli z drugimi:

Share

CA pospešuje sprejmanje ITIL-a

Podjetje CA je napovedalo celovito zbirko nove tehnologije, storitev in izobraževalnih programov, ki bodo strankam pomagali učinkoviteje implementirati in avtomatizirati najboljšo prakso ITIL-a (IT Infrastructure Library). Z novo rešitvijo, CA Service Management Accelerator, bodo podjetja IT lahko zmanjšala stroške, izboljšala raven storitev in z združitvijo in poenostavitvijo dejavnosti, ki potekajo v ITIL-ovih procesih, tesneje povezala informacijsko tehnologijo in podjetja.

Ročna implementacija ITIL-a je draga in časovno zamudna, poleg tega pa lahko ogrozi enotnost kritičnih procesov upravljanja. CA Service Management Accelerator strankam omogoča poenotiti ljudi, procese in tehnologijo, obenem pa avtomatizirati vse procese ITIL-a, tako pri podpori kot tudi pri zagotavljanju storitev: omogoča zagotavljanje vrhunskih storitev s kar najmanjšimi stroški.

“S programsko opremo, storitvami in sodelovanjem s CA-jem nam je pobuda ITIL pomagala pri izpolnjevanju strogih zahtev HIPAA in SOX ter zagotovila cenovno ugodnejše poslovanje – kar je nujno, če hočemo zmanjšati zdravstvene odškodnine,”je povedal Fran Findley, analitik vodenja projektov pri Information Services, MultiCare. “S CA-jevo rešitvijo CA Service Management Accelerator bomo avtomatizirali procese ITIL, s tem optimizirali našo odzivnost do podjetij in zmanjšali stroške poslovanja.”

CA Service Management Accelerator uporablja bogato ITIL-ovo tehnologijo, podporo in izkušnje pri implementaciji – vključno z industrijsko najbolj dovršenimi rešitvami za avtomatizacijo ITIL-ovih procesov. Rešitev je narejena tako, da se prilagaja posebnim potrebam strank, ki so odvisne od relativne zapletenosti storitvenih okolij, obsega delovanja operacij IT in stopnje, do katere so avtomatizirali procese ITIL.

“Ker je IT strateško zelo pomembna za naš posel, smo pri MyFamily.com izoblikovali skupine IT, ki prikazujejo, kako ITIL definira najboljšo prakso upravljanja IT,” je rekel Daren Thayne, glavni direktor tehnologije pri MyFamily.com, Inc. “CA nam je priskrbel vse potrebne rešitve in podporo, ki jih potrebujemo za avtomatizacijo nujno potrebnih procesov ITIL. Razmerje z njimi nam tudi v prihodnje prinaša pomembne izboljšave pri implementaciji in upravljanju ključnih tehnoloških storitev, ki nam prinašajo dohodek.”


Prijavi napako v članku