Programska oprema
07.02.2006 08:28

Deli z drugimi:

Share

CA Asset Management r11

Podjetje CA sporoča, da je na voljo CA Asset Management r11, integrirana rešitev, ki strankam pomaga pri zmanjševanju stroškov in odločanju, tako da jim optimizira tehnično, operativno in finančno delovanje sredstev IT.

Z uporabo CA-jeve strateške integracijske platforme rešitev CA Asset Management pomaga podjetjem, da se lotevajo nalog IT, kot sta izboljšanje skladnosti in finančnega nadzora nad sredstvi IT ter naraščajoča potreba po uvajanju najboljše prakse, kot je ITIL.

CA Asset Management podpira CA-jevo vizijo Enterprise IT Management (EITM) z združevanjem funkcij upravljanja sredstev IT, kot so odkrivanje in evidenca, upravljanje programskih licenc, upravljanje prodajalcev in pogodb ter upravljanje financ. Zagotavlja pa tudi enkratno analitično podporo za sprejemanje odločitev za vse kategorije sredstev – najetih, licenčnih ali lastnih – v njihovem celotnem življenjskem ciklusu (od načrtovanja do odpisa).

V osrčju rešitve Asset Management je edinstvena in prilagodljiva centralna zbirka podatkov upravljanja, ki podjetjem omogoča, da uveljavijo večji nadzor nad sredstvi IT, avtomatizirajo poslovanje IT in se pravilno odločijo pri dodeljevanju sredstev in proračuna. Nov mehanizem usklajevanja omogoča, da se odkrita sredstva uskladijo s sredstvi podjetja in tako združijo operativne in finančne značilnosti sredstev IT. To znatno zmanjša možnosti podjetja, da bi jim med revizijo skladnosti s predpisi ugotovili nepravilnosti.

Ker prihajajo informacije iz ene same shrambe, CA Asset Management pomaga zagotavljati, da odločitve podjetij temeljijo na skupnih in točnih podatkih o sredstvih. Zagotavlja tudi edinstven ogled ključnih indikatorjev zmogljivosti, kot so izkoriščenost in napake v programski opremi ter spremljanje poteka odpravljanja napak. Tako lahko vodje hitro odkrijejo, kje so možnosti za povečanje učinkovitosti in zmanjšanje stroškov v celotnem podjetju. En spletni vmesnik zagotavlja integriran ogled sredstev in podatkov iz CA-jevih aplikacij za upravljanje IT (uporabo omrežja, spremljanje uporabe programske opreme in rešitve centrov za podporo), ki podjetjem omogočajo izboljšanje kakovosti, preglednosti, prilagodljivosti in razpoložljivosti sredstev IT.


Prijavi napako v članku