Računalništvo, telefonija
07.05.2010 13:37
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Buffalo je postal bleščeč

Nov MiniStation Lite sedaj na voljo v zlati barvi
Buffalo je postal bleščeč
Buffalo je postal bleščeč

Buffalo Technology, vodilno svetovno podjetje na področju oblikovanja, razvoja in proizvodnje pomnilnikov in brezžičnega mrežnega povezovanja, je danes objavil prihod naprave MiniStation Lite, lahkega, prenosnega USB-trdega diska v bleščeči zlati barvi.

Razcvet spletnih medijev in digitalnih podatkov omogoča ljudem, da jemljejo s seboj filme in glasbo, digitalne slike in druge datoteke. MiniStation Lite je cenovno ugoden zunanji trdi disk, ki je kot nalašč za shranjevanje, varnostne kopije in prenos digitalnih podatkov, zato omogoča ljudem dostop do njihovih pomembnih datotek, kjer koli že so.

MiniStation Lite je na voljo tudi v črni, rdeči, beli, modri ali roza barvi s pomnilnikom 250, 320, 500 ali 640 GB. MiniStation Lite je združljiv z računalniki PC in Mac z neposrednim priklopom prek USB brez dodatnega vira napajanja. Z vgrajeno programsko opremo Memeo AutoSync in SecureLockMobile zagotovite, da so vaše datoteke vedno posodobljene in zaščitene pred nepooblaščenim dostopom.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku