Računalništvo, telefonija
02.07.2019 08:38

Deli z drugimi:

Share

Brotherjeva serija inkbenefit plus

.. Brother je lani prenovil zelo uspešno serijo naprav InkBenefit Plus za domače in manjše pisarne. Pri tem nas je zelo prijetno presenetil, saj je seriji dodal »paradnega konja«, model MFC-T910DW ..
Brotherjeva serija inkbenefit plus
Brotherjeva serija inkbenefit plus

Očitno je, da so se pri Brotherju odzvali na kritike, da v prejšnji seriji niso imeli modela z možnostjo obojestranskega tiska. Najzmogljivejši model sedaj ponuja obojestransko tiskanje, kot tudi večnamenski pladenj, nameščen zadaj.

To sedaj omogoča skoraj ravno pot pri tiskanju precej debelih papirjev oziroma kartonov, ki potujejo skozi napravo brez pretiranega zvijanja. Poleg vsega ima ta model vgrajen tudi faks in precej večji zaslon, kar zelo poenostavi upravljanje z napravo.

Izboljšana hitrost tiskanja fotografij

Ostali trije modeli, DCP-T310, DCP-T510W in DCP-T710W niso bili deležni posebnih sprememb, so pa precej izboljšali hitrost tiskanja fotografij, še posebej pri modelu DCP-T710W in novem MFC-T910DW, ki tiskata precej hitreje tudi na navaden papir (12 črno-belih ali 10 barvnih strani na minuto v lasersko primerljivi kakovosti).

Zanimivo je, da so se Brotherju v okviru prenove serije odločil tudi za menjavo črne barve, ki je sedaj »dye«, torej vodna namesto pigmentna. Pravijo, da se po opravljenih študijah daleč največ tiska prav barvnih fotografij, za kar pa so vodne barve najprimernejše. Prav tako so ob enaki ceni povečali količino izpisov, ki jih lahko opravite z eno črno plastenko – iz 6.000 na 6.500.

Po novem vas bo črni izpis stal le okoli 0,0018, barvni pa 0,0078 evra, torej precej manj kot cent. Pri Brotherju pravijo, da bo strošek natisnjenih 50 fotografij velikosti 10 x 15 centimetrov zdaj samo okoli pol evra, skupaj z Brotherjevim 190 gramskim sijajnim papirjem za fotografije (BP61GLP50) pa bo celoten strošek le nekaj več kot 6 evrov. To pomeni, da vas bo tisk fotografije doma stal le okoli 0,12 evra, kar je popolnoma primerljivo z najcenejšimi spletnimi ponudniki izdelave fotografij iz digitalnih medijev, pri čemer pa vam ne bo potrebno od doma in drugim ne boste razkrivali vaših osebnih fotografij.

Zares ugoden barvni tisk

Dejansko lahko govorimo o neverjetno ugodnem barvnem tisku, saj ob nakupu naprave dobite dve plastenki črne barve za kar 13.000 izpisov in eno polno plastenko preostalih treh barv za 5.000 izpisov (razen pri modelu DCP-T310, kjer prejmete le eno črno plastenko).

Pregovorno dober Brotherjev sistem neprekinjenega napajanja barv skupaj s sistemom proti sušenju tiskalne glave in triletno garancijo ponuja zelo enostavno, brezskrbno ter predvsem ekonomično uporabo naprav. Vi samo poskrbite, da je Brotherjeva naprava vedno priključeno na elektriko, za ostalo poskrbi naprava sama.

Vse podrobnosti o Brotherjevih InkBenefit Plus napravah najdete na www.brother.si/inkbenefit-plus, kjer boste zagoto našli pravo zase. Kupite pa jih lahko v vseh trgovinah Harvey Norman in pri pooblaščenih partnerjih, ki jih najdete na strani, če kliknete na »Kje Kupiti«, saj vam stran poišče najbližjega pooblaščenega prodajalca. (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več
Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več