Računalništvo, telefonija
04.03.2014 09:03

Deli z drugimi:

Share

Brother rešitve označevanja in tiskanja v trgovinah in zdravstvu

Brother je nedavno predstavil svojo novo serijo majhnih, a zmogljivih kompaktnih tiskalnikov nalepk z visoko uporabnostjo TD-2000. Vsi trije tiskalniki iz te serije so odlični v tiskanju nalepk s črtnimi kodami, potrdil in drugih oznak s cenami, oznak na stekleničkah s tableti, oznak za zapestnice pacientov, laboratorijskih oznak in receptov. Upravljamo jih lahko preko osebnega računalnika ali brezžično preko pametnih telefonov in tablic.
Tiskalnik za označevanje Brother TD-2130N
Tiskalnik za označevanje Brother TD-2130N

Ko ste v trgovini, obiščete lekarno ali ste sprejeti npr. v bolnico, povsod boste srečali nalepke in račune/recepte. Le malokdo pa se zaveda, kako so nalepke in recepti natisnjeni – in na katero znamko tiskalnika. Ti anonimni “delovni konji”, ki tiskajo kilometre nalepk in oznak, mogoče prihajajo iz Brotherja.

Japonski proizvajalec tiskalnikov, ki ga večina pozna po večfunkcijskih napravah, je prepoznal poslovno priložnost v proizvodnji posebnih tiskalnikov za nalepke z na primer črtnimi kodami itd., uparabljenimi v več različnih okoliščinah.

Serija TD -2000 zapolnjuje praznino med nepremičnim in mobilnim tiskanjem. Tiskalniki v tej seriji so majhni, kompaktni in vsestransko uporabni. Hkrati pa Brother ponuja širok izbor dodatne opreme, ki omogoča prilagoditev tiskalnikov potrebam prav vsake stranke.

Trije modeli za vse
Od samega začetka so v novo Brother TD-2000 serijo tiskalnikov nalepk in receptov/računov vključeni trije modeli, ki so kompaktni, enostavni za uporabo in temeljijo na tehnologiji termičnega tiskanja.

Glede na namizni dizajn tiskalnik lahko sprejme velike zvitke s premerom do 12,7 cm. Uporabljene nalepke so tako široke 5,6 cm.

Tiskalnik TD-2020 je v tej družini cenovno najugodnejši, njegova uporaba pa je najbolj enostavna, medtem ko je za vsestransko uporabnost priporočljivo izbrati TD-2120N ali TD-2130N.

Za ta dva modela je na voljo široka paleta dodatkov, kot so Bluetooth vmesnik, brezžično omrežje in polnilne baterije.

Vključujejo SDK (kompleti za razvoj programske opreme), ki omogoča tiskanje iz pametnih telefonov in tablic. Tiskalniki so združljivi z operacijskimi sistemi Windows Mobile ®, iOS ® in Androidom.

Tiskalniki Brother TD-2000 vsebujejo zmogljiv program Windows za oblikovanje in tiskanje nalepk z npr. črtnimi kodami.

Trgovine in prehrambena industrija
Samolepilne nalepke so množično uporabljene tudi v trgovinah in v prehrambeni industriji.

Tu je tipična uporaba nalepk s ceno, računov, nalepk s črtnimi kodami, nalepk s cenami za popuste/znižanaja, darilnih bonov, napisov itd.

S kompaktnim dizajnom je novi Brother TD -2000 odličen za že tako prenatrpane mize ali pulte v prodajalnah.

Zdravstvo in medicina

Naslednje veliko področje označevanja za Brotherjeve tiskalnike nalepk in računov iz serije TD-2000 je zdravstvo, farmacija, zdravstvene ustanove, bolnice, farmacevtska industrija in laboratoriji.

Tu je pogosta uporaba nalepk za označevanje npr. stekleničk s tabletami, zapestnic za paciente, odmerkov, mikroskopskih diapozitivov, tiskanje napotnic, vzorcev, zapiskov o pacientih, črtnih kod itd.

Omrežna modela TD-2120N in TD-2130N sta izredno primerna za opravljanje vseh omenjenih nalog, saj zagotavljata hitro in brezžično tiskanje npr. črtnih kod. Velikost nalepk je prilagodljiva za npr. različne velikosti stekleničk za tablete.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku