Računalništvo, telefonija
04.09.2015 16:04
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brother – radikalno znižanje stroškov s tiskalniki InkBenefit Plus

Specialist za tiskanje in upravljanje z dokumenti Brother je razkril svojo novo serijo naprav InkBenefit Plus v Sloveniji – trio novih brizgalnih večfunkcijskih naprav s stroškovno učinkovitimi kartušami za ponovno polnjenje.
Brother DCP-T700DW, Ink Benefit Plus
Brother DCP-T700DW, Ink Benefit Plus

Nova serija je oblikovana za manjša in srednje velika podetja ter domačo uporabo. Ponuja izredno znižanje stroškov tiskanja, saj ima vgrajene posodice za polnjenje s črnilom – nakup kartuš zato ni potreben.

S štirimi ločenimi prozornimi posodicami za polnjenje (črna, cian, magenta, rumena) enostavno spremljate nivo črnil in jih napolnite z Brother originalnimi črnili v plastenki, ko je to potrebno. Uporabniku prijazno ponovno polnjenje omogoča pameten dizajn, ki optimizira polnjenje pod kotom 45°. Plastenka s črnilom omogoča tiskanje do 6.000 strani v črni in do 5.000 strani v barvah – in prinaša super nizke cene tiskanja. Ob nakupu naprave so v škatli priložene tudi plastenke, in sicer črna za 6.000 strani (pri napravah DCP-T500W in DCP-T700W priloženi dve plastenki za torej skupno 12.000 natisov v črni) in tri barvne, vsaka za 5.000 strani.

Andrej Zalokar, regionalni vodja prodaje za Slovenijo, Hrvaško in BiH, je povedal: “Poslovni uporabniki v Sloveniji so izjemno striktni, ko gre za znižanje stroškov tiskanja. Kartuše velikih zmogljivosti InkBenefit, ki so del naše odlično prodajane serije brizgalnih modelov, so se izkazale za zelo popularne – in prav zdaj predstavljamo InkBenefit Plus naprave z nadgradnjo – s posodicami za ponovno polnjenje.”

Brotherjeva serija večfunkcijskih naprav InkBenefit Plus (DCP-T300, DCP-T500W in DCP-T700W) ponuja najnižji končni strošek lastništva (TCO) s ceno izpisa le 0,002 evra na stran za črno-belo in 0,004 evra za barvno tiskanje, izračunano na podlagi priporočene maloprodajne cene s strani Brother International Europe. Omenjene cene prinašajo popolnoma novo pojmovanje in dojemanje tiskanja kot kdajkoli prej.

Serija prav tako vključuje Wi-Fi povezljivost in samodejni podajalnik dokumentov (ADF) na izbranih modelih. Wi-Fi modele je možno uporabljati z brezplačno aplikacijo Brother iPrint&Scan – za enostavno tiskanje prek pametnih telefonov in tablic.

Vsi modeli v seriji imajo eko certifikata ENERGY Star in Blue Angel, ki zagotavljata nizke izpuhe, nizko porabo energije, združljivost z recikliranim papirjem in garancijo, da bodo rezervni deli dostopni še najmanj 5 let.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku