Računalništvo, telefonija
30.12.2019 08:15

Deli z drugimi:

Share

Kakovostne brezžične slušalke za zgolj 20 evrov

Brezžične ušesne slušalke Haylou GT1 Plus TWS so lahko naše že za zgolj 20,71 evrov.
Brezžične ušesne slušalke Haylou GT1 Plus TWS so lahko naše že za zgolj 20,71 evrov.

Brezžične slušalke so zelo hitro nadomestile klasične slušalke, kot smo jih poznali do pred leti. So namreč dosti bolj priročne, pozabimo pa lahko na zapletanje kablov in podobno. Te pa so lahko za nameček tudi cenovno zelo dostopne.

Na spletni prodajalni Ebay smo namreč zasledili zanimivo ponudbo, ki je kot nalašč za vse, ki pri teku ali drugih aktivnostih radi poslušajo glasbo. Slušalke Haylou GT1 Plus TWS so namreč na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/254465182565 na voljo že za zgolj 20,71 evrov. Tu gre za kakovostne slušalke, ki vas ne bodo pustila na cedilu.

Slušalke Xiaomi Haylou GT2 so pričakovano združljive z vsemi mobilnimi napravami iOS in Android, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth 5.0. Priročen polnilni etui je opremljen z 310 mAh baterijo, same slušalke pa s 43 mAh baterijo. Napolnjena baterija slušalk zadošča za do 4 ure avtonomije delovanja, z vmesnimi polnjenji v polnilni škatlici oziroma etuiju pa do 15 ur delovanja. Polnili jih boste približno uro in pol.

S slušalkami Xiaomi Haylou GT2 lahko preprosto sprožimo predvajanje glasbe, ga ustavimo ali preklapljamo med skladbami, seveda pa se lahko tudi oglasimo na telefonski klic. Več informacij o nadvse zanimivih brezžičnih slušalkag Xiaomi Haylou GT2 je na voljo na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/254465182565. Preko te povezave lahko seveda opravimo tudi nakup, ki je hiter in enostaven.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku