Računalništvo, telefonija
18.03.2021 15:06
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezžične slušalke Xiaomi z noro ceno

Xiaomi Redmi Airdots 3 »ear buds« brezžične slušalke so opremljene z najnovejšo Bluetooth 5.2 tehnologijo, ki zagotavlja nizke zamike v signalu.
Xiaomi Redmi Airdots 3 »ear buds« brezžične slušalke so opremljene z najnovejšo Bluetooth 5.2 tehnologijo, ki zagotavlja nizke zamike v signalu.

Kdo se lahko upre najnovejši brezžični tehnologiji, ki se skriva v priročnem ohišju brezžičnih slušalk Xiaomi Redmi Airdots 3. Podjetje Xiaomi, bolj poznano po pametnih telefonih in električnih skirojih, je zadelo v polno z brezžičnimi slušalkami Airdots 3. Nova tehnologija, priročna zasnova in nora cena po zaslugi spletnega prodajalca Cafago. Na TEJ POVEZAVI jih dobite po ugodni ceni 38,24 evrov.

Za čist zvok Xiaomi brezžičnih slušalk poskrbi zvočna oprema HD APTX.
Za čist zvok Xiaomi brezžičnih slušalk poskrbi zvočna oprema HD APTX.

Xiaomi Redmi Airdots 3 »ear buds« brezžične slušalke so opremljene z najnovejšo Bluetooth 5.2 tehnologijo, ki zagotavlja nizke zamike v signalu, hitro povezovanje in hiter prenos podatkov med napravo in slušalkami. Povežete se enostavno v dveh korakih – s pritiskom na gumb za povezavo se vam bo na zaslonu prikazalo obvestilo o združitvi naprave.

Za čist in jasen zvok poskrbi zvočna programska oprema HD APTX, ki hkrati poskrbi za zanemarljive zamike v brezžičnem signalu. Priložena polnilna postaja se ponaša s 600 miliamperskimi urami moči, kar je dovolj tudi za polnjenje pametnih mobilnih telefonov. Opozorilna lučka vas bo opozarjala na raven napolnjenosti slušalk, kar pomeni, da boste vedno pripravljeni za poslušanje najljubših vsebin.

Vlogo podporne službe je prevzela pomočnica Siri in aplikacija za pametno upravljanje Xiaoai. Nadgradili so tehnologijo na dotik, ki je sedaj še bolj priročna in občutljiva na ukaze. Za nemoteče klice poskrbi pametna tehnologije Noise Reduction, ki utiša vse okoliške zvoke.

Brezžične slušalke Xiaomi Redmi Airdots 3 so združljive z vsemi pametnimi telefoni, tablicami, prenosniki, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth. Po akcijski ceni jih lahko dobite na TEJ POVEZAVI. Akcija velja do konca aprila oziroma do razprodaje zalog, zato nikar ne oklevajte z nakupom. Uživajte v brezžičnem svetu Xiaomi slušalk, ki vam jih spletni prodajalec Cafago pošlje brez poštnine.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.

Vas zanima več iz te teme?
brezžične slušalke bluetooth slušalke Xiaomi

Prijavi napako v članku