Računalništvo, telefonija
Telefonija
Slušalke
13.05.2022 14:18

Deli z drugimi:

Share

Dva para Lenovo brezžičnih slušalk za dobrih 20 evrov

Kaj je boljšega od enega para Lenovo brezžičnih slušalk? Dva para, ki jih lahko dobite po izredno ugodni ceni. Brezžične slušalke so skorajda nepogrešljiv dodatek, še posebej, ker vse več proizvajalcev svoje pametne telefone ne opremlja s 3,5 mm priključkom za žične slušalke. Ne glede na vašo preferenco (žične ali brezžične), dejstvo je, da so brezžične slušalke priročne. Hranite jih v elegantni polnilni škatli, med uporabo pa vas ne ovirajo kabli. Kje lahko kupite komplet dveh parov Lenovo slušalk? TUKAJ. Cena? 22,31 €.

Brezžične slušalke Lenovo LivePods LP40: kaj dobite za to ceno?

Oba para Lenovo slušalk sta identična. Razlikujeta se le v barvi (črna in bela). Brezžične slušalke delujejo na osnovi Bluetooth 5.0 tehnologije, ki zagotavlja stabilno povezavo in hiter prenos podatkov. Slušalke ostanejo povezane s pametno napravo do oddaljenosti 10-tih metrov. Slušalke tehtajo le 25 gramov in jih lahko pospravite v skoraj vsak žep ali nahrbtnik.

Brezžične slušalke so vodoodporne, kar pomeni, da jih lahko nosite med tekom na deževni dan. Prav tako vas ni treba skrbeti, da bi znoj na kakršenkoli način uničil slušalke. Lenovo je slušalke opremil z dvojni diafragmo, ki zagotavljata brezhiben pogovor tudi v bolj hrupnih okoljih. Ukrivljena zasnova slušalk poskrbi za udobno nošenje tudi ob daljši uporabi.

Na polnilni škatlici vas bo LED lučka opozarjala, ali so slušalke v stanju povezovanja ali pa je čas za polnjenje. Po prvi seznanitvi slušalk s telefonom ali podobno napravo se bodo ob naslednjem vklopu slušalke samodejno povezale z izbrano napravo. Za polnjenje imate na voljo priključek USB-C. Povprečen čas polnjenja je uro in pol. Z dotikom na slušalko boste vklopili digitalnega asistenta. Brezžične slušalke Lenovo so razumljivo združljive z Windows, iOS in Android napravami.

Dva para Lenovo slušalk lahko kupite TUKAJ. Spletni prodajalec Cafago vam slušalke pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več

SAOP d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

PC7 d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana, Tel: 01 519 70 65
Podatki so neverjetno močno sredstvo in v vsakem poslu sprožijo val rasti in razvoja. V napačnih rokah pa lahko povzročijo veliko škode. Zato je treba prizadevanja usmeriti v ... Več