Telefonija
03.06.2021 07:25
Posodobljeno 7 dni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezžične slušalke, ki ustvarijo zasebno oazo miru

Če želite pobegniti pred zunanjim svetom, se znebiti hrupa okoli sebe ali pa se preprosto izgubiti v glasbi, obstaja sploh boljši način od uporabe slušalk?
Brezžične slušalke SOUNDFORM nam dajejo popoln nadzor nad našim zvočnim okoljem in nam omogočajo, da privatiziramo javne prostore.
Brezžične slušalke SOUNDFORM nam dajejo popoln nadzor nad našim zvočnim okoljem in nam omogočajo, da privatiziramo javne prostore.

Če berete ta članek na računalniku ali telefonu, obstaja velika verjetnost, da nosite slušalke, ki so vam vedno na dosegu rok. Naslednjič, ko stopite v poslovni ali javni prostor, se ozrite okoli sebe in samo opazujte. Kaj vidite? Sobo z ducatom različnih pesmi, ki se istočasno predvajajo, vendar nobene od njih ne slišite. Ker je velik delež dela pisarniškega, je še toliko bolj pomembno, da si ustvarite lastno oazo miru in glasbe. Obstajajo dokazi, da glasba sprošča naše mišice, izboljšuje razpoloženje, do neke mere pa znižuje tudi krvni tlak, srčni utrip in tesnobo.

Slušalke nam dajejo popoln nadzor nad zvočnim okoljem, hkrati pa nam omogočajo, da privatiziramo javne prostore.

Glasba je najmočnejši medij za nadzor razpoloženja in gibanja

Ljudje so vedno imeli zasebne misli. Tako kot možgani ščitijo vaše misli, slušalke ščitijo vaš zvok. Nekaj, česar nihče drug ne more slišati in uporabiti. Privatizacija glasbe ni omejena samo na odrasle in delavce, tudi mlajši potrebujejo svoj zasebni prostor. Dejavnosti, kot so šolanje na daljavo, video klepeti, gledanje najljubših oddaj in poslušanje glasbe so med pandemijo znatno narasle. To samo po sebi ne predstavlja težave, je pa treba paziti na glasnost in trajanje uporabe slušalk. Preglasno ali predolgo poslušanje lahko namreč trajno poškoduje sluh. Ker ne morete biti prisotni povsod, nadzor nad poslušanjem glasbe vaših otrok prevzamejo Belkin SOUNDFORM™ slušalke.

Zasnovane za otroke

Zaščitite ušesa svojih otrok z vrhunskimi brezžičnimi slušalkami SOUNDFORM™ Mini, ki so zasnovane posebej zanje. Omogočajo intuitiven nadzor in enostavno seznanjanje z napravami, kar pomeni, da bodo slušalke ves čas pripravljene na takojšnjo uporabo, bodisi doma med domačo nalogo ali v avtu, ko je čas za poslušanje glasbe. Vaše najmlajše varuje inovativna zaščita z zgornjo mejo 85 decibelov, ki prepreči dolgotrajno preglasno poslušanje. S 30-urno dobo uporabe lahko otroci v svojih najljubših zvokih preživijo več časa.

Pri podjetju Belkin se zavedajo, da se otroci radi poslužujejo vragolij, zato so njihove brezžične slušalke odporne na poškodbe in tekočine. Vgrajeni mikrofon otrokom omogoča, da ostanejo v stiku s svojimi prijatelji in sodelujejo pri šolskih razpravah. Občutljive otroške glave varujejo mehke ušesne blazinice in nastavljiv trak za boljše prileganje od običajnih slušalk. Neposredno se lahko povežejo s svojimi pametnimi napravami preko namenskega priključka za slušalke ali Bluetooth povezave.

Konkurenca se v svetu ušesnih slušalk stopnjuje

webdam.web.1000.1000 (6)

Belkin je s svojimi brezžičnimi ušesnimi slušalkami SOUNDFORM™ Freedom pritegnil veliko pozornosti. Na prvi pogled ponujajo atraktiven nabor funkcij, ki jim bo težko konkurirati. Pričakal vas bo bogat, živ zvok z izjemno življenjsko dobo baterije. Vsaka slušalka ponuja do osem ur delovanja, priložena torbica pa še dodatnih 28 ur, s čimer so v občutni prednosti pred konkurenco. Ohišje je opremljeno s tehnologijo Apple Find My, da lahko priloženo ohišje poiščete z uradno aplikacijo.

Gonilniki aktivirajo globoke nizke tone, hkrati pa ohranjajo srednje in visoke tone. Napredna tehnologija in dvojni mikrofon skrbita za jasnost pogovorov ter za izjemno kvaliteto klicev. Odporne so na tekočine in znoj, kar pomeni, da je brezskrbna uporaba zagotovljena tudi med najnapornejšimi treningi ali sprehodi ob deževnih dnevih.

Belkinovo prvo potovanje v svet domačega zvoka

SOUNDFORM™ Elite je z Deavialet zvočno arhitekturo in brezžično polnilno blazinico popoln glasbeni spremljevalec, združljiv tudi z zvočnimi asistenti Google Assistant, Alexa in AirPlay 2 za povezljivost z Apple napravami. Vaši najljubši izvajalci se celo leto trudijo, da vam dostavijo glasbo, ki jo boste z užitkom poslušali. Spoštovanje do njihovega trdega dela boste izkazali s SOUNDFORM™ Elite pametnim zvočnikom, ki je opremljen s pravo tehnologijo, da občutite moč in prefinjenost vsake skladbe.

Začutite popoln resonančni bas s kristalno jasnimi podrobnostmi pri kateri koli glasnosti. Patentirana tehnologija podjetja Devialet Speaker Active Matching (SAM®) omogoča visoko natančnost reprodukcije zvokov. Posebna tehnologija Deavialet »Push-Push« odpravlja tresljaje, hkrati pa zagotavlja globoko zvočno izkušnjo z močnimi nizkimi toni. Premišljeno zasnovana polnilna enota varuje vaš pametni telefon in obenem poskrbi za hitro brezžično polnjenje. Tehnologija za odpravljanje vibracij zagotavlja, da se telefon neprekinjeno polni tudi ob večjih tresljajih.

Več o SOUNDFORM™ zvočni opremi na belkin.com.

Vas zanima več iz te teme?
Belkin SOUNDFORM brezžične slušalke

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

ONEDRONE d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 36, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 041 688 150

MLACOM d.o.o.

Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

THRIVE informacijske storitve, d.o.o.

Bukovje 17, 2370 Dravograd, Tel: 040 893 763
Ni dvoma, da so računalniki, računalniška omrežja in ostala internet stvari (IoT) tehnologija pomembno vplivala na sodobni svet. Težko si je predstavljati obdobje, ko so bile ... Več