Računalništvo, telefonija
18.08.2016 14:27
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačna davčna blagajna

Brezplačna davčna blagajna
Brezplačna davčna blagajna

Na voljo je nova večja različica priljubljene brezplačne programske opreme Simple Shop za izdajanje davčno potrjenih računov v POS in A4 formatu za vse tipe storitvenih dejavnosti. Novosti so predvsem na področju zanesljivosti in optimizacije programske opreme, izboljšan uporabniški vmesnik ter novi tip plačila preko sistema Moneta. Kot večje novosti naj omenimo inovativen vmesnik za enostavno čiščenje zaslona na dotik med delovanjem programske opreme, dodaten modul za enostavno testiranje delovanja POS/A4 tiskalnika, nove dodatne razširjene forme za izdajanje računov v POS/A4 formatu ter modul za enostavno spreminjanje kraja izdaje računa, kar pride zelo prav podjetnikom pri terenskem delu.

Da pa je zadeva še bolj vroča, trenutno ob uvedbi plačilnega sistema Moneta v vaši licenčni programski opremi Simple Shop za nagrado brezplačno prejmete dodatne posodobitve za obdobje 1 leta oz. 1 celotnega programskega cikla.

Naj omenimo, da je program primeren tako za gostinstvo, cvetličarje, frizerje, pekarne, trgovine kot tudi za prevozništvo in taksi službe. Posebej velja omeniti tudi, da se omenjena programska oprema množično uporablja tudi za najem za vse tipe dogodkov, za kar poskrbi ekipa www.najemi-blagajno.si v sodelovanju z www.simple-shop.si, prednost programske opreme Simple Shop pa je v tem, da deluje z vsako strojno opremo, ki deluje na Windows okolju in vas ne sili nujno v nakup nove strojne opreme.

Za več informacij pišite na info@simple-shop.si ali pa pokličite na 031 299 904 oz. obiščite uradno spletno stran www.simple-shop.si, kjer boste izvedeli vse podrobnosti o enostavnem davčnem zagonu programske opreme v FREE, STANDARD ali ULTIMATE verziji.

Naj za konec še dodamo, da je programska oprema v celoti plod slovenskega znanja in razvoja in da dosega odlične rezultate tudi v tujini, zaradi česar je programski vmesnik preveden že v 14 svetovnih jezikov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RED ZION d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RED ZION d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RED ZION d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku