Računalništvo, telefonija
18.08.2016 14:27
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačna davčna blagajna

Brezplačna davčna blagajna
Brezplačna davčna blagajna

Na voljo je nova večja različica priljubljene brezplačne programske opreme Simple Shop za izdajanje davčno potrjenih računov v POS in A4 formatu za vse tipe storitvenih dejavnosti. Novosti so predvsem na področju zanesljivosti in optimizacije programske opreme, izboljšan uporabniški vmesnik ter novi tip plačila preko sistema Moneta. Kot večje novosti naj omenimo inovativen vmesnik za enostavno čiščenje zaslona na dotik med delovanjem programske opreme, dodaten modul za enostavno testiranje delovanja POS/A4 tiskalnika, nove dodatne razširjene forme za izdajanje računov v POS/A4 formatu ter modul za enostavno spreminjanje kraja izdaje računa, kar pride zelo prav podjetnikom pri terenskem delu.

Da pa je zadeva še bolj vroča, trenutno ob uvedbi plačilnega sistema Moneta v vaši licenčni programski opremi Simple Shop za nagrado brezplačno prejmete dodatne posodobitve za obdobje 1 leta oz. 1 celotnega programskega cikla.

Naj omenimo, da je program primeren tako za gostinstvo, cvetličarje, frizerje, pekarne, trgovine kot tudi za prevozništvo in taksi službe. Posebej velja omeniti tudi, da se omenjena programska oprema množično uporablja tudi za najem za vse tipe dogodkov, za kar poskrbi ekipa www.najemi-blagajno.si v sodelovanju z www.simple-shop.si, prednost programske opreme Simple Shop pa je v tem, da deluje z vsako strojno opremo, ki deluje na Windows okolju in vas ne sili nujno v nakup nove strojne opreme.

Za več informacij pišite na info@simple-shop.si ali pa pokličite na 031 299 904 oz. obiščite uradno spletno stran www.simple-shop.si, kjer boste izvedeli vse podrobnosti o enostavnem davčnem zagonu programske opreme v FREE, STANDARD ali ULTIMATE verziji.

Naj za konec še dodamo, da je programska oprema v celoti plod slovenskega znanja in razvoja in da dosega odlične rezultate tudi v tujini, zaradi česar je programski vmesnik preveden že v 14 svetovnih jezikov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RED ZION d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RED ZION d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RED ZION d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

PRONET Kranj, d.o.o.

Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, Tel: 04 2 800 800
Današnja podjetja se soočajo z več izzivi kot kdaj koli prej. Ali veste, kaj povezuje vsa podjetja na svetu? Vsi se sprašujejo, kako najbolje pristopiti k delovnemu dnevu in kako ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več