Računalništvo, telefonija
28.03.2006 14:28
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačen spletni preizkus znanja angleškega jezika


Sterlingov spletni vmesnik za preizkus znanja angleščine.

V Sloveniji je vedno več mednarodnih podjetij, ki od svojih zaposlenih zahtevajo vsaj operativno znanje angleščine, v EU priznanega mednarodnega jezika. Od iskalcev zaposlitve mnogokrat zahtevajo potrdilo oz. certifikat o njihovi stopnji znanja angleščine. Eni izmed najbolj priznanih izpitov za pridobitev certifikata so izpiti univerze Cambridge.

SterLing je specializirana jezikovna šola, ki izvaja le pripravljalne tečaje za mednarodne izpite univerze Cambridge (splošni tečaji FCE, CAE in CPE ter poslovni tečaji BEC Preliminary, BEC Vantage in BEC Higher). Vsako leto pri nas tovrstne izpite opravlja več kot sto ljudi. Uspešnost tistih, ki se na koncu tečaja odločijo za izpite, je izjemno visoka.

V primeru, da želite tudi vi pridobiti enega od mednarodnih certifikatov, opravite brezplačen spletni preizkus in ob svojem imenu dopišite “Računalniške novice”. Ob vpisu na tečaj boste upravičeni do 15-odstotnega popusta. Podrobnosti najdete na spletnem naslovu http://www.sterling.si/slov/mainpages/test_english/test_english.htm.


Prijavi napako v članku