Računalništvo, telefonija
02.11.2015 19:47
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brez skrbi po 1. januarju 2016

eBir – celovita rešitev ob uvedbi davčnih blagajn
Brez skrbi po 1. januarju 2016
Brez skrbi po 1. januarju 2016

Rešitev eBir ponuja celovito rešitev davčne blagajne in trgovinskega poslovanja prek spletne aplikacije in androidne mobilne aplikacije.

Trgovinsko poslovanje z maloprodajo

V najbolj osnovnem paketu je samo možnost izdajanja in pošiljanja eRačunov. V nadaljevanju je na voljo celotno trgovinsko poslovanje z vsemi dokumenti (ponudba, predračun, potrditev, dobavnica, račun). Vsi dokumenti so vnaprej pripravljeni in skladni z zakonom. Na voljo so tudi prevodi vseh dokumentov v angleškem in nemškem jeziku. Ko je dokument napisan, se lahko enostavno odda v sistem UJP.NET, BIZBOX, izpiše ali pa enostavno pošlje po elektronski pošti. Dokumentom lahko dodajamo poljubne priloge ali obogatena besedila in slike. Pripravimo lahko bazo izdelkov (identov), kjer lahko poleg vseh osnovnih podatkov dodamo tudi sliko in črtno kodo. Obstaja tudi maloprodajni račun z možnostjo izpisa na tiskalnik POS.

Davčna blagajna

Rešitev je kot aplikacija dostopna v trgovini Google Play in je brezplačna, namesti se lahko na katerokoli androidno tablico. Program se na internetu sinhronizira s sistemom eBir, naloži vse potrebne šifrante in izmenja podatke. S povezavo Bluetooth se lahko poveže tiskalnik POS in tako predstavlja celovito blagajniško storitev. Delo z blagajno je zelo enostavno, pripravljene so različne optimizacije glede na vrsto blagajne. Za hitro izbiro izdelkov se lahko določijo bližnjice, izdelki pa se lahko opremijo tudi s slikami. Po sinhronizaciji podatkov je mogoče izpisati vse maloprodajne evidence. Storitev je idealna za podjetja, ki za plačilo svojih storitev ali blaga prejemajo gotovino ali druge oblike plačila. (oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku