Telefoni
05.09.2014 13:30
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bo Samsung zavladal še na področju WiFi rešitev?

Samsung je poznan kot trenutni vladar na področju mobilne telefonije ter eden izmed vodilnih proizvajalcev pametnih televizij. Sedaj pa so se spustili tudi na področje brezžičnih omrežij WiFi.
Samsung Wireless Enterprise WiFi sistem je s svojo zanesljivostjo in funkcionalnostjo, ter zmerno ceno vodilni na področju poslovnih rešitev.
Samsung Wireless Enterprise WiFi sistem je s svojo zanesljivostjo in funkcionalnostjo, ter zmerno ceno vodilni na področju poslovnih rešitev.

Samsung je predstavil zmogljive dostopne točke WEA300/400 namenjene brezžičnemu poslovanju. Zagotavljajo izboljšanje dosega storitev in ponujajo namenski modul za varnostni nadzor.

Napredna tehnologija več anten MIMO poskrbi za precej daljši domet, s 30 % manj nepokritih, težje dostopnih območji. Ponuja enako kvalitetno storitev, ne glede na število priključenih naprav. Podprti so brezžični standardi 802.11 b, g, n, kot tudi najnovejši ac, ki bo s hitrostjo 450 Mbit/s zlahka kos tudi najzahtevnejšim nalogam.

Sistem z namenskimi WE klienti za android naprave zagotavlja vrhunsko zanesljivost in kvaliteto delovanja, z gladkimi in nemotenimi prehodi med dostopnimi točkami, tudi med aktivnim pogovorom. Sistem samodejno optimizira moč signala in prilagodi kanale glede na motnje v okolici. Večja moč dostopnih točk posledično vpliva na manjšo porabo energije naprav, ki so povezane na dostopne točke. Omogoča celo ohranitev govorne zveze tudi če stopimo izven dosega WiFi signala. V tem primeru se pogovor nadaljuje preko GSM omrežja.

Poleg izredne funkcionalnosti na podatkovnem prenosu, zelo dobro opravlja tudi veliko bolj zahtevno nalogo VoIP telefonije. Omogoča integracijo fiksne in mobilne tehnologije s Samsung WE VoIP klientom. S tem lahko nadomesti kompletno telefonsko infrastrukturo v podjetju, tako da sploh ne potrebujete več klasičnega telefonskega aparata.

Več informacij o Samsungovih brezžičnih rešitvah Samsung Wireless Enterprise najdete na spletni strani Hofman telekom, kjer vam z bogatimi izkušnjami, znanjem in dobrimi rezultati postavijo novo, ali nadgradijo obstoječe omrežje, ki bo kos tudi najzahtevnejšim uporabnikom. Med drugim optimizirajo tudi sistemske rešitve komunikacij v domovih starejših, bolnišnicah, poslovnih objektih … Za več informacij obiščite www.hofman.si

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več
Zlati partner

Endava

, ,
Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več