Računalništvo, telefonija
17.11.2015 19:32
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bliža se tisti čas v letu

Bliža se tisti čas v letu
Bliža se tisti čas v letu

Božični? Ah, ne. Tisti čas, ko vsi tisti z očali vidimo notranji svet z zamikom. Vsakič, ko prideš iz hladnega na toplo, se tvoja očala zarosijo. Če imaš oblečeno majico iz pravega materiala, jih lahko še obrišeš, sicer pa ti ne preostane drugega, kot da nekaj časa stojiš in čakaš, da se posušijo. V tem času tudi ne pokušaš kakšnih pogumnih podvigov, kot je premikanje, ker nikoli ne veš oziroma ne vidiš, kje je kakšna stopnica. Ja, očala pozimi so lahko življenjsko nevarna.

Želite to spremeniti? Želite dobiti tudi vrednostni bon za 200€*? Vse, kar morate narediti, je odgovoriti na vprašanje ter vpisati vaše podatke. Z vpisom pridobite e-bon v vrednosti 200€*.

Optical Express sodi med vodilne tehnološke inovatorje na svetu. Klinike ima po vsej Evropi. Redno vlagajo v najbolj zapleteno tehnologijo in skrbijo, da pacientom zagotovijo najvišjo možno raven nege. Do zdaj so izvedli že več kot dva milijona posegov laserske korekcije vida.

Z lasersko korekcijo vida se popravi daljnovidnost, kratkovidnost in astigmatizem, torej vse napake vida. Med napake vida sodi tudi starovidnost, ki je značilna za ljudi po štiridesetem letu starosti, posameznik pa ima težave z vidom na blizu. Tudi starovidnost je mogoče popraviti s pomočjo laserske korekcije vida.

Lasersko odstranjevanje dioptrije je metoda, ki rešuje vprašanje dioptrije. Podobna je metodi kontaktne leče, vendar se namesto kontaktne leče, ki se namesti na površino očesa, prav ta geometrija očesa izdela z laserjem. Na površini očesa se tako vgravira oblika kontaktne leče, ki bi odgovarjala dioptriji.

Postopek je zelo enostaven. Celoten poseg traja od 10 do 15 minut za obe očesi. Medtem ko sam poseg traja približno pol minute. Takoj po posegu pacient vidi veliko bolje kot pred posegom. Ta dan še slika ni povsem jasna. Prvi dan ima pacient zaprte oči, naslednji dan pa lahko normalno funkcionira, vozi avto, opravlja svoje vsakodnevne obveznosti in delo.

Garancija je doživljenjska. Povrnitev dioptrije je možna, vendar le v 5 do 10 odstotkih primerov. Pojavi se takoj po posegu ali mesec dni kasneje, vendar povrnitev zelo hitro zaznamo in jo korigiramo. Za tem je rezultat trajen.

Hkrati pa poteka še prav posebna akcija zbiranja starih očal. S to akcijo bomo pomagali Zavodu za slepo in slabovidno mladino. Vabimo vas, da stara očala oddate na zbirnih mestih, ki se nahajajo v Hiši daril po vsej Sloveniji. Natančne lokacije lahko najdete tukaj.

Svet je lep, pomagajmo jim ga videti!

*bon za lasersko korekcijo vida

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku