Računalništvo, telefonija
15.02.2018 11:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bliža se konferenca RISK, največji dogodek o informacijski varnosti

Bliža se konferenca RISK, največji dogodek o informacijski varnosti
Bliža se konferenca RISK, največji dogodek o informacijski varnosti

RISK konferenca je največji specializirani dogodek o informacijski varnosti v celotni Adriatik regiji, ki bo v trinajsti izdaji potekala 14. in 15. marca 2018 v Laškem.


Dogodek, ki ga organizatorji pripravljajo že od lanske jeseni, bo postregel z delavnicami, demonstracijami tehnike, predstavitvami in predavanji. Agenda je že objavljena na uradni konferenčni strani, na konferenci pa bo predstavljalo več deset mednarodno priznanih, vrhunskih predavateljev, med drugim tudi:

  • Rob Huikeshoven iz podjetja Carbon Black, s predavanjem: “See Every Threat. Compromise Nothing. – Tech demo”,
  • Ramses Gallego bivši podpredsednik svetovnega združenja ISACA, CISM, CGEIT, CISSP, SCPM, Six Sigma Black Belt s predavanjem:” Machine Learning: A Re-Evolution”,
  • Mo Cashman iz podjetja McAfee, avtor, kolumnist in vrhunski strokovnjak, ki s 17 letnimi izkušnjami v načrtovanju in implementiranju najzahtevnejših varnostnih sistemov vlad, finančnih organizacij in privatnih podjetij prinaša znanje in dobre prakse s predavanjem:” Future Proofing Security Operations – Real world case study”,
  • Kah Kin Ho iz podjetja Fireeye, ki je bil pred tem 18 let pri podjetju CISCO zadolžen za kibernetsko varnost s predavanjem:” The Road to Unified Security” in še izjemnimi ostalimi strokovnjaki iz tujih in domačih podjetij, ki jih lahko najdete na preliminarni agendi tukaj.


Udeležite se dogodka z nakupom VIP karte in prejmite vstop na vsa predavanja in delavnice, pogostitve ob odmorih in dvakrat kosilo, karto za gala večerjo, se konferenčne materiale, možnost zbiranja konferenčnega denarja in sodelovanja na humanitarni licitaciji, konferenčno jakno in osebni varnostni nadzorni sistem s kamero.


Ne zamudite priložnosti sodelovati in spoznati vodilnih imen svetovno priznanih podjetij s področja kibernetske varnosti in računalniških omrežij!


Prijavi napako v članku