Telefoni
04.01.2018 09:25
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Blackview BV9000 Pro: Ekstremni telefon za dostopno ceno!

BV9000 Pro je novost na trgu pametnih mobilnih telefonov, ki so primerni za uporabo na terenu v ekstremnih pogojih. Ta je trenutno pa nadvse ugodni ceni naprodaj na spletnem portalu TomTop (https://goo.gl/ecKVQW).
Pametni mobilni telefon Blackview BV9000 Pro na bo zagotovo dolgo služil!
Pametni mobilni telefon Blackview BV9000 Pro na bo zagotovo dolgo služil!

Pametni mobilni telefon Blackview BV9000 Pro je nekaj posebnega, saj ga lahko brez skrbi uporabljamo na terenu, v naravi, na delu in povsod tam, kjer obstaja nevarnost, da nam bo telefon padel iz rok. Naprava je namreč združljiva s standardom IP68, kar pomeni, da je odporna tako proti padcem in udarcem kot proti vodi. Poleg tega je telefon Blackview BV9000 Pro odporen tudi proti ekstremnim temperaturam, zato nam bo zagotovo dolgo služil.

Čeprav je pametni mobilni telefon Blackview BV9000 Pro odporen na vse, je dovolj zmogljiv tudi za najzahtenvejša opravila. Odlikujejo ga namreč zmogljiv osemjedrni procesor Helio P25 frekvence 2,6 gigahercev, šest gigabajtov sistemskega pomnilnika, vgrajeni pomnilnik s 128 gigabajti prostora in baterija kapacitete 4.180 miliamper ur, ki zagotavlja dolgo delovanje. Naprava se ponaša še s kakovostnim zaslonom s 14,5 centimetrsko (5,7-palčno) diagonalo, podporo za dve telefonski kartici nanoSIM, spletno kamero ločljivosti osem milijonov slikovnih točk in kar dvema digitalnima fotoaparatoma ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in pet milijonov slikovnih točk. Celoto pa zaključuje mobilni operacijski sistem Android 7.1.

Trpežni pametni mobilni telefon Blackview BV9000 Pro lahko po zelo ugodni ceni dobimo na spletni trgovini TomTop. Ta je na spletni povezavi https://goo.gl/ecKVQW lahko namreč naš že za zgolj 257,13 evrov.


Prijavi napako v članku