Igre
15.02.2007 12:52
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bivši Clover zdaj SEED

V igričarski industriji, tako kot verjetno v vsaki, je pač tako, da čeprav izdelaš odlično igro (Ico, Psychonauts, Okami, itd), še ne pomeni, da bo po volji povprečnim igričarjem in da jo bodo kupili. Ne, živimo v svetu, v katerem je novo nadaljevanje Need For Speeda vsakokrat na vrhu prodajnih lestvic (tukaj vstavite globok zavzdih).
Lep primer je studio Clover, ki je izdelalo pri vseh kritikih toplo sprejet Okami in je šel po gobe kmalu po izidu svoje zadnje igre God Hand. Toda obstaja upanje. Bivši Cloverjevci/Capcomci Shinji Mikami, Atsushi Inaba in Hideki Kamiya (fantje imajo pod kapo tudi igre, kot so Resident Evil, Viewtiful Joe in Devil May Cry) so se zbrali skupaj in ustanovili novo razvojno skupino, poimenovano SEED.
V ekipi imajo za zdaj samo 51 ljudi, so pa še v sestavi in k sebi vabijo svežo kri. Preveden prevod prevoda pravi, da na svoji spletni strani sprašujejo, če bi kdo rad z njimi izdeloval absurdno dobre igre. Interesenti, javite se. Vse najboljše, SEED. Želimo ti lepo rast.


Prijavi napako v članku