Računalništvo, telefonija
29.03.2011 16:00
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

BitDefender zaščita za podjetja

BitDefender Businesses Solution 3.5
BitDefender Businesses Solution 3.5

BitDefender ponuja majhnim in srednje velikim podjetjem zaščito pred spletnimi nevarnostmi v obliki celovite varnostne in upravljalne rešitve. BitDefender Businesses Solution 3.5 prinaša dodatno stopnjo proaktivne zaščite. Obenem zmanjšuje ceno in zapletenost upravljanja majhnih in srednjih omrežij v boju proti spletnimi okužbami.

Rešitev temelji na nagrajeni protivirusni tehnologiji in je razvita posebno za majhna in srednje velika omrežja. BitDefender vključuje zaščito proti okužbami, pregled omrežja in tehnologijo sistemskega upravljanja z WMI in s tem pripomore sistemskim upraviteljem k večji preglednosti in nudi pomoč pri iskanju in odstranjevanju pomanjkljivosti v sistemu in aplikacijah v omrežju.

Z dodajanjem večje preglednosti in izboljšave upravljanja nudijo BitDefneder poslovne rešitve več kot samo tradicionalno zaščito pred zunanjim ali notranjim okužbam kritičnih delov omrežja kot so npr: sistemi elektronske pošte, namizni odjemalci in ostali strežniki.

Različica 3.5 vključuje povečano zaznavanje in zmogljivost s tehnologijo Active Virus Control (AVC). Zagotovljena je združljivost z MS Exchange 2010 in vgrajen je nov pogon za zaznavanje neželene pošte z nadzorom karantene za SMTP poštne in MS Exchange strežnike. Nova Centralna upravljalna nadzorna plošča urejuje informacije o nevarnostih in ponuja čarovnike za izgradnjo poročil o stanju omrežja in varnostih opozorilih. Modul pregleda omrežja omogoča organizaciji pregled inventarja strojne in programske opreme za potrebe raznih poročil in pregledov znotraj organizacije same.

Dodane so nove funkcionalnosti, ki pomagajo podjetjem, katera imajo težave s pomanjkanjem tehničnega osebja. Vgrajeni so namreč postopki, ki olajšajo poslovni proces in omogočajo bolj uspešno izrabo obstoječega IT osebja. Ti postopki vključujejo čarovnike za poenostavljeno politiko namestitve, mrežna orodja za oddaljen dostop do naprav in integracijo Active Directorja, katerega podjetje verjetno že uporablja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PARAMETICA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PARAMETICA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PARAMETICA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku