Igre
14.12.2010 12:09
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

BioWare naznanil prihod igre “Mass Effect 3”

"Mass Effect 3" prihaja še naslednje leto!
"Mass Effect 3" prihaja še naslednje leto!

Za Playstation Phone bi lahko rekli, da je v tem trenutku ena izmed najslabše varovanih skrivnosti v industriji, toda precej blizu je prišel tudi sedaj že znani projekt razvijalnega studia BioWare. Ta je na prireditvi Video Game Awards želel igričarje presenetiti z najavo svoje najnovejše igre “Mass Effect 3″, a mnogim igričarjem najava ni bila ravno presenečenje.

O “Mass Effect 3” smo lahko namreč že kar lep čas pred oznanitvijo brali špekulacije, in kot da to ni bilo dovolj, smo lahko na EA Store opazili tudi prednaročilo igre, skupaj s kratkim opisom in slikami, ki so ga umaknili precej hitro. Toda vsej zmešnjavi je sledila še uradna najava preko prireditve Video Game Awards, kjer so avtorji pokazali tudi prvi filmček.

Ta je uspel precej očitno pokazati, da nas bo zgodba tokrat popeljala na zemljo in če sklepamo po videnem, se bomo borili na tleh Velike Britanije, ki je zaradi napadov precej porušena in le še malo upanja ostaja na boljše čase.

“Mass Effect 3” lahko pričakujemo na prodajnih policah proti koncu prihodnjega leta, na platformah Xbox 360, PC in Playstation 3, ki bo v januarju ugledal tudi izid njegovega predhodnika “Mass Effect 2”.

Vas zanima več iz te teme?
Electronic Arts igre

Prijavi napako v članku