Telefoni
16.05.2013 09:50

Deli z drugimi:

Share

bigbob ob pravem času!

bigbob cenik
bigbob cenik

Strasti na trgu mobilne telefonije s svojim prihodom zopet pomirja bigbob – najtežji paket na trgu bo na voljo do 31. maja. Medtem, ko se ostali »tepejo« – bob sporoča: Raje se pogovori – najceneje s paketom bigbob.

Nizkocenovni ponudnik mobilne telefonije bob vsem uporabnikom mobilne telefonije, ki želijo govoriti najceneje, ponuja možnost sklenitve najtežjega paketa na trgu – bigbob! 1000 minut klicev ter 1000 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja za samo 9,90 evrov na mesec. Za dodatnih 5 evrov pa tudi 1 GB prenosa podatkov. Ponudba velja do 31. maja.

Ponudba bigbob prihaja v pravem času, saj želi bob svojim uporabnikom sporočiti, da ostaja najcenejši ponudnik mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom ponuja največ za najnižjo ceno, tako doma, kot tudi med gostovanjem v tujih omrežjih. Cene odhodnih klicev in SMS sporočil s Hrvaške so v primerjavi z drugimi operaterji namreč nižje tudi do 30 odstotkov, razlike pri prenosu podatkov pa so do 60 odstotkov v korist nizkocenovnega ponudnika bob.

Otvoritev ponudbe bigbob je pospremil vodja blagovne znamke bob v Sloveniji Žiga Doberlet: “Razvoj nizkocenovnega ponudnika storitev mobilne telefonije je posebej zahtevna naloga. Uporabniki si v prvi vrsti želijo ugodne cene, široko dostopnost, izogibajo pa se vezav in so pozorni na kakovost. Odločitev za odprtje ponudbe bigbob smo sprejeli kot odgovor na tržne signale, saj je naša obljuba ponujati najcenejše storitve ne glede na druge ponudnike. S tem sporočamo, da nam zaupanje trga v našo ponudbo pomeni največ.”


Odločitev za paket bigbob je enostavna, uporabniki kupijo bob SIM paket in prehod na bigbob enostavno uredijo na brezplačni številki 080680680 ali na www.bob.si. Enostavno lahko obdržijo tudi obstoječo številko.

bigbob je na voljo v spletni trgovini na www.bob.si ter www.mimovrste.com, na prodajnih mestih Petrola, OMV, Lidla, Pošte Slovenije, Big Banga, E’Leclerca, Harvey Normana, Interspara, Mercatorja, v trafikah in na drugih prodajnih mestih.


Prijavi napako v članku