Računalništvo, telefonija
04.10.2010 15:57
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Big Brother slavnih slavnih s polno paro

Na največjem spletnem iskalniku Google vse več Slovencev poizveduje po resničnostni šovu Big Brother slavnih.
Na največjem spletnem iskalniku Google vse več Slovencev poizveduje po resničnostni šovu Big Brother slavnih.

Kdor čaka, dočaka. V slovenskem prostoru se je namreč pred kratkim pričel največji resničnostni šov vseh časov – Big Brother Slavnih. Šov Big Brother Slavnih lahko spremljamo na televiziji, in sicer vse dni v tednu, spletna različica Big Brother Slavnih pa je, kot smo vajeni, na voljo 24 ur na dan.

Najnovejše novice in komentarje na resničnostni šov Big Brother Slavnih lahko kakopak spremljamo še na socialnem omrežju Facebook, kjer bo med drugim zanimivo opazovanje rasti števila prijateljev / oboževalcev vseh udeležencev šova (kar je prispodobno tudi “point” šova big brother slavnih – samopromocija).

Pri tem velja še omeniti, da je največjim privržencem šova Big Brother Slavnih na voljo »predplačniški« paket, s katerim si za pet evrov lahko zagotovimo 30-dnevni dostop do zaodrja dogajanja, oziroma sami postanemo veliki brat. O smotrnosti takšnega ravnanja ne bomo razpredali, bi pa bil precej zanimiv podatek o tem, koliko ljudi si bo v teh časih to privoščilo (menje uredništva je, da v vsakem primeru preveliko). Zelo zanimiv podatek bi prav tako bil ta, koliko stavkajoče javne uprave v teh dneh visi na omenjeni strani?!

Ker se o Big Brotherju Slavnih te dni ogromno govori, vas vabimo, da o smotrnosti plačevanja za dostop do “živih” vsebin resničnostnega šova Big Brother Slavnih in “igralskemu” talentu udeležencev prediskutirate na Facebook strani Računalniških novic, uredništvo pa se bo potrudilo, da omenjene podatke priskrbi v najkrajšem možnem času.


Prijavi napako v članku