Strojna oprema
20.09.2005 08:27

Deli z drugimi:

Share

Belkin in XM Satellite Radio

XM (www.xmradio.com) je najbolj priljubljena ameriška satelitska radijska postaja, ki jo posluša več kot 4,4 milijona naročnikov. Oddajajo v živo iz treh lokacij (Washington, New York City, Nashville), program, ki ga spremljajo po vseh Združenih državah Amerike, pa obsega več kot 150 tematsko usmerjenih kanalov (glasba, šport, pogovorni, zabavni, otroški, servisni z naprednimi prometnimi in vremenskimi poročili …) brez prekinitev z oglasi. Dokaz njihove priljubljenosti in kakovosti je tudi lanska laskava nagrada Billboard Digital Entertainment Awards za najboljšo radijsko storitev.

Zahvaljujoč partnerstvom, ki jih ima z avtomobilskimi proizvajalci General Motors, Honda, Toyota, Hyundai, Nissan in Volkswagen/Audi, je XM na voljo v več kot 120 letošnjih avtomobilskih modelih, samostojni XM sprejemniki pa so v prosti prodaji. Sedanji in bodoči lastniki slednjih si bodo že jeseni lahko privoščili Belkinovo dodatno opremo, ki bo le eden sadov strateškega proizvodnega in distribucijskega sodelovanja, ki sta ga napovedala Belkin in XM.

Belkin bo že jeseni ponudil dodatke za prenosne radijske sprejemnike XM2go. Na voljo bodo napajalniki, vgradna oprema za avtomobile, antene in ostali izdelki, ki bodo združljivi z vsemi sprejemniki XM2go proizvajalcev Delphi, Pioneer in Tao. XM in Belkin bosta prav tako razvila dodatno opremo za napovedana novinca Delphi XM RoadyXT satellite radio in Audiovox Xpress radio. V tej ponudbi bo tudi prenosni komplet obnovljivega akumulatorja (rechargeable battery) s slušalkami, ki deluje z obema sprejemnikoma. Belkin bo obenem distribuiral XM-ov novi Boombox za sprejemnike RoadyXT in Xpress Plug and Play, ki ga pričakujejo proti koncu leta.

Omenjena dodatna oprema je le začetek bogate ponudbe Belkinovih izdelkov s katerimi bo izkušnja poslušanja XM satelitskih programov dobila še večjo razsežnost. Širok razpon Belkinovih idej, inovacij in izdelkov za mobilnega potrošnika bo tako odslej bližji tudi poslušalcem XM programov, ki se, tako kot sami programi XM, zelo razlikujejo po svojem življenjskem slogu. Prav tako pri Belkinu ne skrivajo zadovoljstva nad približevanjem novemu segmentu medijskega trga in nad priložnostjo, da bodo tudi sami s svojim znanjem in izkušnjami prispevali k prevladi programov XM v svetu satelitskega radia.


Prijavi napako v članku