Igre
10.02.2010 10:19

Deli z drugimi:

Share

Battlefield: Bad Company 2 statistika, mape in 2. Svetovna vojna?

Battlefield je na igračarskem trgu že osem let. V tem času se je z dotično franšizo zgodilo mnogo stvari.
Battlefield je na igračarskem trgu že osem let. V tem času se je z dotično franšizo zgodilo mnogo stvari.

Battlefield

je na igračarskem trgu že osem let. V tem času se je z dotično franšizo zgodilo mnogo stvari. Ugledali smo drugo svetovno vojno, vojno v bližnji prihodnosti, s prihodom Battlefield: Bad Company pa smo doživeli tudi prvi Battlefield, ki je bil namenjen izrecno za konzoli Playstation 3 in Xbox360. Na konzolah je bil Battlefield toplo sprejet, vendar še vedno ne tako kot bi moral biti. DICE se je zavedal svoje napake in jo uspešno odpravil. Rezultati odločitve so jasni, ob pregledu lestvice 10 najbolj igranih iger na Xfire pa so postali uradni.

Battlefield je v svojih letih doživel ogromno slave, katero si je tudi zaslužil. Battlefield 1942 (izid leta 2002) je še vedno igran, Battlefield 2 pa se v svojih petih letih od izida ni premaknil pod top6-7 na Xfire-jevi lestvici najbolj igranih iger. Nič več. Njegovo trenutno mesto zavzema nihče drug kot Battlefield: Bad Company 2, ki je dejansko šele v beta testiranju, BF2 pa je odpihnilo kar na deseto mesto.

Ne glede na to iz katerega kota pogledamo še vedno ostaja dejstvo, da je neizdana in omejena igra dobesedno potisnila svojega starejšega brata iz prestola. Morda je le začasna stvar, vendar vprašanje ostaja – je DICE po toliko poskusih končno naredil nekaj tako dobrega kot Battlefield 2?

Na spletišču pa smo se spotaknili tudi ob povzetek opisa dotične igre na strani ESRB, s strani Electronic Artsa. Zapisali so: “V enoigralnem načinu igralec izvaja misije na neimenovanem Japonskem otoku med drugo svetovno vojno, kasneje pa se pomakne v dobo moderne vojne, ki vsebuje džungle, puščave in zasnežen teren.«

Čeprav smo pričakovali, da nas bo BF:BC2 popeljal zgolj skozi moderno vojno, je več kot očitno, da bomo s pomočjo streljačin zopet potovali nazaj v čas druge svetovne vojne.

Med slikami si lahko ogledate še spisek map, ki bodo igralne ob izidu igre. Battlefield: Bad Company 2 bo izšel 2. Marca 2010, za platforme Playstation 3, Xbox360 in PC.

Vas zanima več iz te teme?
Electronic Arts igre

Prijavi napako v članku