Igre
20.07.2021 10:53
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izkusite brutalnost svetovne vojne v novem Battlefield 2042

Nova Battlefield igra bo podvojila število igralcev na odprtem bojišču, povečala izbiro strokovnjakov ter dva dodatna načina igranja.
Nova Battlefield igra bo podvojila število igralcev na odprtem bojišču, povečala izbiro strokovnjakov ter dva dodatna načina igranja.

Naslednja igra v franšizi Battlefield je Battlefield 2042, ki epsko prvo-osebno streljačino katapultira v bližnjo prihodnost, kjer se plačanci brez zvestobe do katere koli države borijo za najvišjega ponudnika in različne velesile.

Oglejte si spodnji napovednik, po katerem boste komaj čakali, da poprimete za orožje!

Velika novica je, da bo Battlefield 2042 podvojil število igralcev na 128 in na novo opredelil sistem razredov s strokovnjaki, ki si bojo lastili edinstvene pripomočke, s katerimi bodo izstopali na odprtem bojišču. Do sedaj smo opazili kavelj, pištolo za zdravljenje in oživitev, senzor gibanja in letalno obleko. Poleg običajnih načinov igranja, Conquest in Breakthrough, bomo dobili še dva nova do sedaj skrivnostna načina igranja. Razvijalec DICE je potrdil, da ne gre za battle-royale sistem, a na kaj več bomo morali še malo počakati. Prav tako ne bo enoigralske zgodbe oziroma kampanje, saj je igra popolnoma osredotočena na več igralski spekter.

Datum izdaje nove Battlefield 2042 je 22. oktober 2021 za PC, PS5, Xbox Series X/S, v pripravi pa je tudi podpora za »crossplay«. Igra je že v predprodaji na popularni platformi Steam.

Vas zanima več iz te teme?
Steam igre napovedi iger Video igre

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več