Računalništvo, telefonija
11.09.2012 09:55

Deli z drugimi:

Share

Barvna A3 večnamenska naprava

Mrežno tiskanje, skeniranje, kopiranje, (opcijsko faxiranje)
Kyocera TASKalfa 2550Ci
Kyocera TASKalfa 2550Ci

TASKalfa 2550ci je nova večnamenska barvna naprava, namenjena delovnim skupinam, ki potrebujejo odlično barvno kakovost, zanesljivost in napredne digitalne zmožnosti. Novost prinaša TASKalfino priznano produkcijsko kakovost in enostavno delovanje v pisarne vseh velikosti.

Barvna naprava, ki lahko tiska s hitrostjo 25 strani na minuto in podpira format A3, zagotavlja odličen poslovni ugled s pomočjo konsistentnih in bogatih barv, z izjemno ostrimi kontrasti in vrhunsko reprodukcijo grafikonov, predstavitev in letakov. Odlično se obnese tako pri digitalni dokumentaciji kot pri natisnjenih straneh. Z možnostjo neposrednega skeniranja v format PDF, naprednim stiskanjem in šifriranjem ter pošiljanjem dokumentov na e-poštne naslove, omrežna mesta, ključke USB in celo mesta FTP predstavlja digitalno rešitev za ambiciozne delovne skupine.

Noriko Ishii, vodja za izdelke v okviru evropskega trženja, je povedala: »TASKalfa 2550ci pooseblja raven, ki jo stranke pričakujejo od podjetja Kyocera Document Solutions. Gradi na uspehu nagrajene naprave TASKalfa 250ci ter združuje odlično barvno kakovost, delo z dokumenti in zanesljivost s podporo dokumentni varnosti.«

Čeprav je izjemno zmogljiva že v standardni različici, je napravo TASKalfa 2550ci mogoče še izboljšati z overovljanjem uporabnikov, kar zagotovi, da so dokumenti predani samo pravim uporabnikom. Druge možnosti vključujejo varno brisanje shranjenih podatkov.

TASKalfa 2550ci si z drugimi napravami TASKalfa deli impresivno barvno upravljavsko ploščo, občutljivo na dotik, kar olajša uvedbo v organizacijah, ki že uporabljajo Kyocerine naprave, ter pomaga uporabnikom do hitre in intuitivne izvedbe opravil.

Z vključitvijo HYPAS (Hybrid Platform for Advanced Solutions), Kyocerine odprte platforme za razvoj programske opreme, TASKalfo 2550ci z drugimi napravami serije TASKalfa povezuje aplikacijska združljivost, kar omogoča delovnim skupinam preprost prehod s papirnatih dokumentov na digitalne z opcijskimi funkcijami, kot je Scan-To-Me z enim klikom.

Na voljo je tudi več inovativnih funkcij. V kolikor zahtevani papir ni na voljo za tiskanje dokumenta, funkcija Job Skip opravilo predstavi na konec tiskalniške vrste, naprava pa nadaljuje s tistimi opravili, ki jih lahko natisne. Če zmanjka barvnega tonerja, funkcija Monochrome Print samodejno preklopi na črno-belo tiskanje in tako poskrbi za nemoteno pisarniško delo.

Oliver Kreth je povzel pomen naprave TASKalfa 2550ci: »Segment 20–30 strani na minuto je najpomembnejši del trga barvnih večnamenskih naprav. Z napravo TASKalfa 2550ci Kyocera Document Solutions dokazuje, da lahko zaposlenim ponudimo zmogljivosti, ki jih običajno povezujejo z večnamenskimi napravami višjega razreda – za ceno, ki je običajna za manj inteligentne naprave.«

TASKalfa 2550ci je že na voljo pri podjetju Anderwald d.o.o., in sicer že od 2.590,00 evrov (brez DDV-ja).

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANDERWALD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANDERWALD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANDERWALD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku