Računalništvo, telefonija
26.10.2004 12:54

Deli z drugimi:

Share

Avtenta.SI za napredne infrastrukturne rešitve

Avtenta.SI je izpolnila Microsoftove pogoje in prejela naziv Microsoft Gold Certified Partner for Advanced Infrastructure Solutions. Napredne infrastrukturne rešitve so že peto področje, na katerem Avtenta.si partnersko sodeluje z Microsoftom.

V Sloveniji imata, poleg Avtente.SI, naziv ”MS Gold Certified Partner for Advanced Infrastructure Solutions” še dve podjetji. Avtenta.SI je Microsoftov partner z največ “Gold” nazivi v Sloveniji. Pet “Microsoft Gold Certified Partner” nazivov pa jo uvršča med najuspešnejše v svetovnem merilu. Podeljeni nazivi pričajo o podjetju, ki s svojim znanjem in visoko usposobljenimi strokovnjaki uspešno implementira najbolj zahtevne Microsoftove rešitve.

Pridobitev statusa je zahteven proces, saj mora podjetje izpolnjevati visoke kriterije, ki jih določa Microsoft. Zaposlovati mora vsaj dva strokovnjaka z MCP nazivom (MCSE, MCSD ali MCDBA), ki morata opraviti še enega od zahtevanih izpitov, in priložiti tri priporočila svojih strank o uspešni implementaciji zahtevnejših Microsoftovih rešitev.


Prijavi napako v članku