Varnost
05.09.2011 08:29

Deli z drugimi:

Share

AVG Internet Security in Anti-Virus 2012: Najboljša zaščita za vaš računalnik?

AVG je najavil razpoložljivost novih različic varnostnih programski oprem Internet Security 2012 in Anti-Virus 2012. Podjetje AVG obljublja hitrejše delovanje in manjši vpliv na zmogljivost računalniškega sistema.
Brezplačni AVG Anti-Virus 2012 ponuja odlično zaščito pred škodljivimi programskimi kodami.
Brezplačni AVG Anti-Virus 2012 ponuja odlično zaščito pred škodljivimi programskimi kodami.

Podjetje AVG je prenovilo svojo ponudbo na področju obrambe pred škodljivimi programskimi kodami in spletnim kriminalom. Vodilni ponudnik brezplačnih rešitev je za obrambo pred škodljivim programjem najavil razpoložljivost varnostnih rešitev Internet Security 2012 in Anti-Virus 2012. Glavni adut novincev je izjemna hitrost delovanja in izredno nizka poraba sistemskih virov. Podjetje AVG je pri tem seveda ohranilo najvišji možni nivo varnosti pred sodobnimi računalniškimi grožnjami.

Varnostni rešitvi AVG Internet Security 2012 in Anti-Virus 2012 sta opremljeni z vsemi klasičnimi orodji za varnost in varovanje. Poleg tega je na voljo še namensko varnostno orodje, ki je pisano na kožo uporabnikom družbenih omrežji. Ta lahko v realnem času zazna sumljive elemente, ki jih naši prijatelji ali znanci delijo z nami. In to še ni vse. Na voljo je celo orodje za optimizacija delovanja sistema in mrežnih virov. Pri tem seveda ne smemo pozabiti na orodje za optimizacijo delovanja portala YouTube in AVG Advisor, ki uporabnika obvesti v primeru počasnejšega delovanja sistema.

Protivirusna zaščita AVG Anti-Virus Free Edition je na voljo brezplačno. Če potrebujemo varnost še pri deljenju in prenosu datotek, nam je pisana na kožo rešitev AVG Anti-Virus 2012. Zanjo je potrebno odšteti preračunanih 28 evrov. Polno zaščito pred škodljivimi programskimi kodami in spletnim kriminalom nam bo zagotovila varnostna rešitev Internet Security 2012. Zanjo podjetje AVG zahteva preračunanih 38 evrov. To se pa splača, a ne?

Vas zanima več iz te teme?
antivirusni programi

Prijavi napako v članku