Strojna oprema
13.11.2007 10:25
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

AV proizvajalec leta

V Londonu je potekala podelitev prestižnih nagrad s področja razvoja in proizvodnje avdio ter video tehnologije AV Awards 2007. Na podelitvi, ki velja za eno najpomembnejših na svetu z omenjenega področja, je kar dve nagradi prejel norveški proizvajalec vrhunskih projektorjev ProjectionDesign.

Podjetje izdeluje vrhunske DLP-projektorje že od leta 2001 in je specializirano za oblikovanje ter izdelavo projektorjev najvišjega kakovostnega razreda, ki jih uporabljajo predvsem kupci za najzahtevnejše predstavitve ter simulacije, kot je npr. predstavitev slik v medicini, 3D-projekcije, projekcije visokokontrastnih načrtov ali predvajanje oglasnih filmov na mestnih panojih.

Njihove projektorje odlikujejo predvsem visoke osnovne ločljivosti, odlična kontrastna razmerja ter zelo dobre svetilnosti. Vsebujejo najnaprednejše tehnologije s področja, med katere sodita predvsem tehnologiji DarkChip in BrilliantColor. Vrhunskost projektorjev pa se tu še ne konča – podjetje ponuja različne možnosti barvnih koles, vertikalni premik slike, sistem dveh žarnic, zamenljivih med delovanjem, predvsem pa navdušuje zmožnost neprekinjenega delovanja projektorjev (24 ur na dan). Uporabnikom v medicini je na voljo tudi Dicom Clearbase in Dicom Bluebase kalibracija za ogled oz. projekcijo rendgenskih slik.

ProjectionDesign svojim kupcem pomaga tudi po nakupu, saj so razvili lasten program izobraževanja uporabnikov, za katerega so prejeli vse potrebne certifikate. Podjetje s tem dokazuje, da je upravičeni prejemnik prestižne nagrade, svojim kupcem namreč poleg vrhunske kakovosti zagotavlja tudi pomoč in svetovanje pri sami uporabi njihovih projektorjev. Prodajni zastopnik projektorjev ProjectionDesign v Sloveniji je podjetje Lestra – Center projekcije iz Trzina.


Prijavi napako v članku