Življenjski slog
18.11.2023 11:00

Deli z drugimi:

Share

Atomstack Maker A5: laserska tehnologija za 121 €

Atomstack Maker A5 V2 je laserski gravirni stroj, ki bo za nezahtevne uporabnike lahko zadovoljil potrebe po graviranju in rezanj. Na spletni strani www.cafago.com je trenutno na voljo za 121 € z akcijsko kodo RSOBEU3. Dostava je brezplačna iz evropskega skladišča.

Ta stroj je prava zvezda, ko pride do hitrosti, saj njegova gravirna hitrost dosega do 24000 mm/min, kar je dvakrat hitreje kot pri podobnih modelih. Ta izjemna hitrost omogoča tako proizvodnim industrijam kot individualnim uporabnikom izboljšanje delovne učinkovitosti in skrajšanje proizvodnega časa.

A5 V2 se ponaša z visoko natančnostjo, ki jo zagotavlja nova 50 mm dolga svetlobna vir, ki vodi v izjemno sposobnost rezanja. Ta natančnost je še dodatno izboljšana z novo napravo za nastavitev fokusa, ki omogoča natančno prilagajanje. Poleg tega lahko te enote za fokusiranje obravnavajo materiale različnih debelin.

Inovativna tehnologija dvojnega stiskanja žarišča omogoča, da se ultrafini laserski fokusni predel zmanjša na 0.05*0.05mm. Ta gost laser lahko z lahkoto reže 10mm balza les, 10mm paulovnijo, 5mm lipov vezan les in 12mm debel črni akril; lahko neposredno gravira na nerjaveče jeklo, keramiko, steklo in še več, pri čemer je hitrost graviranja in rezanja za 40% višja kot pri modelih brez stiskanja žarišča.

Atomstack Maker A5 V2 prav tako izstopa z odlično 6W gravirno in rezalno sposobnostjo, primerno za obdelavo različnih materialov, kot so les, bambus, karton, plastika, usnje, PCB plošče, aluminijev oksid, nemetalizirane in pobarvane kovine, 304 nerjaveče jeklo, steklo, keramika, bombažno tkanino, sol in drugo.

Stroj ima stabilno in celovito strukturo, ki uporablja novo zasnovo linearnega drsnega tira in verižnika, kar izboljšuje strukturno natančnost in optimizira ureditev ožičenja. To povečuje natančnost in stabilnost stroja ter zmanjšuje hrup in vibracije. A5 V2 uporablja integriran vijak namesto kombiniranega grednega spoja, kar zagotavlja natančnejše gibanje laserja in daljšo življenjsko dobo spoja.

Stroj je združljiv z različnimi zrelimi programi za graviranje, kot so LaserGRBL in LightBurn, podpira sisteme Windows XP, 7, 8, 10 in tudi MacOS (LightBurn), formati datotek za graviranje pa vključujejo NC, BMP, JPG, PNG, DXF itd.

Za varnost je poskrbljeno s panoramskim filtrirnim zaščitnim pokrovom, ki filtrira 97 % ultravijolične svetlobe, kar omogoča opazovanje laserja brez potrebe po zaščitnih očalih. To zmanjšuje stroške in nevšečnosti nošenja zaščitnih očal.

Atomstack Maker A5 V2 je dober laserski gravirni stroj, ki združuje hitrost, natančnost, inovativnost in varnost, da bi zagotovil izjemno izkušnjo za vse, od hobi ustvarjalcev do bolj izkušenih uporabnikov. Več na spletni strani www.cafago.com.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več